Chord Ukulele Sampun Lilo - Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro)
F  G  Em  E  Am
F  G  F  G

       C             Em          Am
ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
       F              G             C
tulus di nggo mbahagiakke sliramu..
       C             Em          Am
ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
       F            G          C
cukup aku yang merasakan itu..

     F                G
masio.. aku dudu pilihanmu..
      F                 G
kowe tetep.. neng atiku..

(Chorus)
              F
aku tresno karo kowe
                  G
nanging kowe tresno dee..
              Em
aku sayang kowe
           E             Am
nanging kowe sayang dee..
 A              Dm
uwes tak lilakno..
                G
wes kowe lungo'o..
                 C
sing adoh teko uripku..

              F
aku tresno karo kowe
                  G
nanging kowe tresno dee..
              Em
aku sayang kowe
           E             Am
nanging kowe sayang dee..
              Dm
snajan ati loro..
                    G
perih neng njero dodo..
                     C
nanging kudu tak tompo..

(Int.)
Dm  G  Em  E  Am
A  Dm  G  C  G


       C             Em          Am
ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
       F              G             C
tulus di nggo mbahagiakke sliramu..
       C             Em          Am
ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
       F            G          C
cukup aku yang merasakan itu..

     F                G
masio.. aku dudu pilihanmu..
      F                 G
kowe tetep.. neng atiku..

(Chorus)
              F
aku tresno karo kowe
                  G
nanging kowe tresno dee
              Em
aku sayang kowe
           E             Am
nanging kowe sayang dee..
 A              Dm
uwes tak lilakno..
                G
wes kowe lungo'o..
                 C
sing adoh teko uripku..

              F
aku tresno karo kowe
                  G
nanging kowe tresno dee..
              Em
aku sayang kowe
           E             Am
nanging kowe sayang dee..
 A             Dm
snajan ati loro..
                    G
perih neng njero dodo..
                     G# C
nanging kudu tak tompo..

 A           Dm
snajan ati loro..
                    G
perih neng njero dodo..
                  F       C
nanging kudu tak tompo..