Chord Ukulele Aku Tenang - Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro:
C

        F
 Pengenku siji
          G        C
 Nyanding kowe selawase
 Am       Dm
 Ra ono wong liyo
       G        C
 Sing iso misahake..

          F
 Cukup sliramu
      G       C
 Gawe atiku tenang
 Am         Dm
 Ra bakal ilang
         G             C
 Mergo kowe sing tak sayang..

Int.
F  C  F  C

C        F           C   F
Sumilire angin ndalu iki
C         F         G
Kelingan esemmu dek wingi
       Em               Am
Tansah kegowo nganti saiki
     Dm              G          C
Ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

Dm      G
Wes.. suwe..
    C          Am
Aku ngenteni kowe
       Dm      G         C
Nganti saiki biso dadi siji..

Dm       G
Mung.. kowe..
       C               Am
Sing purun nompo opo kahananku
  Dm                G            C
Matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

Reff :

          F
Pengenku siji
          G        C
Nyanding kowe selawase
 Am       Dm
Ra ono wong liyo
       G        C
Sing iso misahake..

          F
Cukup sliramu
      G       C
Gawe atiku tenang
 Am         Dm
Ra bakal ilang
         G             C
Mergo kowe sing tak sayang..

Musik :
Am  Em  F  G  C
  
Dm      G
Wes.. suwe..
    C          Am
Aku ngenteni kowe
       Dm      G         C
Nganti saiki biso dadi siji..

Dm       G
Mung.. kowe..
       C               Am
Sing purun nompo opo kahananku
  Dm                G            C
Matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

Reff :

          F
Pengenku siji
          G        C
Nyanding kowe selawase
 Am       Dm
Ra ono wong liyo
       G        C
Sing iso misahake..

          F
Cukup sliramu
      G       C
Gawe atiku tenang
 Am         Dm
Ra bakal ilang
         G             C
Mergo kowe sing tak sayang..