Chord Ukulele Menungso Ora Toto - Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  G
F  G  Em  Am
F  G  C  G

       C                   G
cerito wingi tak tuliske dadi lagu
   F           G          C
mergo kahanane sing marai ngelu
 C                            G
angin wengi sing nggregesi njero
awak iki
     F            G         C  G
sing marai netes eluh ono pipi..

  C                    G
soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
    F              G           C
phendak dino anane mung rame wae
 C                     G
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
   F                G        C
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

    F        G     Em            Am
aku sing gemati.. aku sing nresnani
         F              G        C
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

Reff :
             F            G
 pas wingi kowe mblenjani janji
          Em                    Am
 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
          F            G
 tak nei ati ora ngerteni
          C
 dasare kowe randue ati..

            F           G
 aku ning kene mbok sepeleke
            Em                 Am
 ra tau nggatheke aku sing meduleke
        F           G       C
 kowe kui cen menungso oratoto..

Musik :
F  G  Em  Am
F  G  C
F  G  Em  Am
F  G  C  G

 C                    G
soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
    F              G           C
phendak dino anane mung rame wae
 C                     G
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
   F                G        C
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

    F        G     Em            Am
aku sing gemati.. aku sing nresnani
         F              G        C
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

Reff :
             F            G
 pas wingi kowe mblenjani janji
          Em                 Am
 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
          F            G
 tak nei ati ora ngerteni
          C
 dasare kowe randue ati..

            F           G
 aku ning kene mbok sepeleke
            Em                 Am
 ra tau nggatheke aku sing meduleke
        F           G       C
 kowe kui cen menungso oratoto..

             F            G
 pas wingi kowe mblenjani janji
          Em                 Am
 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
          F            G
 tak nei ati ora ngerteni
          C
 dasare kowe randue ati..

            F           G
 aku ning kene mbok sepeleke
            Em                 Am
 ra tau nggatheke aku sing meduleke
        F           G       C
 kowe kui cen menungso oratoto..
        F           G       C
 kowe kui cen menungso oratoto..
 Am      F           G       C  G  C
  kabeh iki mung marai crito loro..