Ukulele Itu Asik!

Jumat, 24 Januari 2020

Chord Ukulele Dalan Liyane - Hendra Kumbara

kunci kentrung dalan liyane mudah
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C.

[Intro]
F  G   C  Em  Am
A  Dm  G  C

          G             C
sopo sing kuat nandhang kahanan
A                    Dm
 sopo seng ora kroso kelangan
F             G          Em
ditinggal pas sayang sayange
         A        Dm
pas lagi jeru jerune
          G       C    Fm C
koe milih dalan liyane

          G          C
sopo sing kuat ditinggal lungo
A                 Dm
 sopo sing atine ora loro
F             G           Em
kenangan sing wis tak lakoni
           A           Dm
tak simpen ning njero ati
         G       C
dewe wes ra dadi siji

[Reff]
              F
yowes ben tak lakoni
                G
nganti sak kuat-kuate ati
        C
pesenku mung siji
Em          Am
sing ngati-ati
 A            Dm
isoku mung mendem
           G
esuk tekan sonten
              C
mergo sadar diri kulo
               C
dudu sinten sinten

               F
yowes ben mung tak pendem roso
         G
sing ono ing njero dodo
          C
tetep tak dongakno
  Em         Am
mugo urip mulyo
 A            Dm
isoku mung nyuwun
         G
mugo ora getun
                    C
cekap semanten maturnuwun

[Musik]
F  G  C  Em  Am
A  Dm  G  C

[Reff]
              F
yowes ben tak lakoni
                G
nganti sak kuat-kuate ati
        C
pesenku mung siji
Em          Am
sing ngati-ati
 A            Dm
isoku mung mendem
           G
esuk tekan sonten
              C
mergo sadar diri kulo
               C
dudu sinten sinten

               F
yowes ben mung tak pendem roso
         G
sing ono ing njero dodo
          C
tetep tak dongakno
  Em         Am
mugo urip mulyo
 A            Dm
isoku mung nyuwun
         G
mugo ora getun
                    C
cekap semanten maturnuwun

Am A            Dm
  isoku mung nyuwun
         G
mugo ora getun
                    C
cekap semanten maturnuwun



EmoticonEmoticon

Auto Scroll Stop Scroll