Ukulele Itu Asik!

Jumat, 24 Januari 2020

Chord Ukulele Wong Sepele - Ndarboy Genk

kunci kentrung wong sepele mudah
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C.

[Intro]
C  Fm  C  Fm
Am  G  F  G

C      G      Am       Em
duh abote, kahanane uripku
  F            C
kudu nandang loro
          Dm        G  Dm G
dipandang sesisih motoooooo

C         B        Am       Em
yen takdire, kudu dikuat-kuatke
 F              C
aku mung wong sepele
     Dm      G
kudu kuat atine..

  Am
kadang pingin ngeluh
       Em
naliko kentekan eluh
  F
kodrate manungso
       C          G
kui pancen bedo-bedo

  Am
dedel duwel ati
        Em
nompo kasunyatan iki
  F           Dm
kudu tak tambani
         G             C
kanggo jalani.. uripku iki

[Reff]
  G                  C
jujur.. sedih uripku koyo mengkene
        Dm           G         C
sugih waras durung tau tak rasake
 G                   C          Am
urip.. dewe tresno raono sing gape
       D                          G
kudu sabar mung dianggep wong sepele

         F           G
mlaku we kadang kesandung
    Em         Am
ora ono sing nulung
        Dm         G       C
tangise ning ati raiso tak bendung.

C        G          Am       Em
yen takdire, kudu dikuat-kuatke
 F              C
aku mung wong sepele
     Dm      G
kudu kuat atine

  Am
kadang pingin ngeluh
       Em
naliko kentekan eluh
  F
kodrate manungso
       C          G
kui pancen bedo-bedo

  Am
dedel duwel ati
        Em
nompo kasunyatan iki
  F           Dm
kudu tak tambani
         G             C
kanggo jalani.. uripku iki..

[Reff]
  G                  C
jujur.. sedih uripku koyo mengkene
        Dm           G         C
sugih waras durung tau tak rasake
 G                   C          Am
urip.. dewe tresno raono sing gape
       D                          G
kudu sabar mung dianggep wong sepele

         F           G
mlaku we kadang kesandung
    Em         Am
ora ono sing nulung
        Dm         G       C
tangise ning ati raiso tak bendung

         F           G
mlaku we kadang kesandung
    Em         Am
ora ono sing nulung
        Dm         G          C
tangise ning ati raiso tak bendung

       F            G
aku pancen wong sepele
          Em            Am
nanging bakal tak buktekke
      Dm         G         C
dadi uwong ojo seneng nyepelekke



EmoticonEmoticon

Auto Scroll Stop Scroll