Ukulele Itu Asik!

Selasa, 21 Januari 2020

Chord Ukulele Aku Tenang - Nella Kharisma

kunci kentrung aku tenang mudah
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C.

          F
Pengenku siji
         G         C
Nyanding kowe selawase
Am       Dm
Ra ono wong liyo
      G       C
Sing iso misahake...
 C        F
Cukup sliramu
       G      C
Gawe atiku tenang
  Am      Dm
Ra bakal ilang
        G            C
Mergo kowe sing tak sayang...


C          F       C    F
Sumilire angin ndalu iki
C           F         G
Kelingan esemmu dek wingi
  Em                Am
Tansah kegowo nganti saiki
Dm            G
Ra biso ilang nganti
          C
Kegowo mimpi
F        G
Wes...suwe
  Em        Am
Aku ngenteni kowe
Dm             G         C
Nganti saiki biso dadi siji
 F         G
Mung....kowe...
      Em
Sing purun nompo
         Am
Opo kahananku
 Dm              
Matursuwun tresnomu
G           C
Mung kanggo aku...

[Reff]
          F
Pengenku siji
         G         C
Nyanding kowe selawase
Am       Dm
Ra ono wong liyo
      G       C
Sing iso misahake...
 C        F
Cukup sliramu
       G      C
Gawe atiku tenang
  Am      Dm
Ra bakal ilang
        G            C
Mergo kowe sing tak sayang...

[Intro]
C  F  G  C
Am  F  G  C 

C          F       C    F
Sumilire angin ndalu iki
C           F         G
Kelingan esemmu dek wingi
  Em                Am
Tansah kegowo nganti saiki
Dm            G
Ra biso ilang nganti
          C
Kegowo mimpi
F        G
Wes...suwe
  Em        Am
Aku ngenteni kowe
Dm             G         C
Nganti saiki biso dadi siji
 F         G
Mung....kowe...
      Em
Sing purun nompo
         Am
Opo kahananku
 Dm              
Matursuwun tresnomu
G           C
Mung kanggo aku...

[Reff]
          F
Pengenku siji
         G         C
Nyanding kowe selawase
Am       Dm
Ra ono wong liyo
      G       C
Sing iso misahake...
 C        F
Cukup sliramu
       G      C
Gawe atiku tenang
  Am      Dm
Ra bakal ilang
        G            C
Mergo kowe sing tak sayang...



EmoticonEmoticon

Auto Scroll Stop Scroll