Chord Ukulele Kalih Welasku - Denny Caknan

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Am  Am  G
Am  G  F  G
Am  G  F  G  E 

Am          Em
 anane mung tresno..
F     G    C
kalih welasku..
Am          Em
 anane mung iki..
F             G
sing tak nduweni..


Am         Em
 doyo doyo ngganduli
     F    G    C
doyo doyo nangisi..
Am                 Em             
 kesandung-sandung aku..
    F     G
maksakne atimu..

E
 gapuk meh tumbang..
    Am          G
tak gawe-gawe dewe..
Dm                   G
 raiso ngukur kurang kesadaranku..


Reff : 
          F                    G
 kekarepanku.. yen pancen dadi siji..
         C         G      Am  G
 iso ngrumat.. lan mba..turi..
       F                      Em
 tekan mbe..sok nganti pethuk pati..
       F            G        C
 urung kewujud we kesusu mutusi..

        Am              Em
 aku sembrono ning ra sepiro--
       F    G    C
 malah dadi perkoro
           Am          Em
 nanging rapopo ketulo-tulo..
      F           G           Am
 dadi tulisan kanggo cerito tuo..

Musik :
F  Em  F  G  C
G

Am          Em
 anane mung tresno..
F     G    C
kalih welasku..
Am          Em
 anane mung iki..
F             G
sing tak nduweni.. hauwoh

Am         Em
 doyo doyo ngganduli
     F    G    C
doyo doyo nangisi..
Am                 Em             
 kesandung-sandung aku..
F         G
maksakne atimu..

E
 gapuk meh tumbang..
    Am          G  F  Em
tak gawe-gawe dewe..
Dm-Dm                G
 raiso ngukur kurang kesadaranku..

Reff : 
          F                    G
 kekarepanku.. yen pancen dadi siji..
         C         G      Am  G
 iso ngrumat.. lan mba..turi..
       F                      Em
 tekan mbe..sok nganti pethuk pati..
       F            G        C
 urung kewujud we kesusu mutusi..

        Am              Em
 aku sembrono ning ra sepiro..
       F    G    C
 malah dadi perkoro
           Am          Em
 nanging rapopo ketulo-tulo..
      F           G           C
 dadi tulisan kanggo cerito tuo..

Am          Em
 anane mung tresno..
F     G    Am
kalih welasku..


By: ukuio.com
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Denny Caknan