Chord Ukulele Crito Mustahil (Mung) - Denny Caknan

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Dm  C  G 
Dm  C  G 

          C
aku wis tau..
    C                F
ngrasakne jerune kedanan..
    F                 Dm
ngrasakne bundase kelaran..
G                       C 
 ngrasakne nangisi ning ra ketaran..
  G
ouwooo..

         C
aku ngiyani..
 C                      F
omongmu seng kesel njalani..
  F                Em  Dm
misal memang keputusanmu..
G                      C
 tak lilak-lilakne kelangan awakmu..

Dm              Em
mung pengen ngandani..
      Fm                C
sadar aku du seleramu saiki..
Dm            Em
mung pengen negesi..
 F          Bb         G
ati-ati yen kangen kabari..

Reff :
         C                   F
 ra maksane.. niat gandengmu ro aku..
        Dm            G      
 crito iki.. crito mustahil nggo aku
        C                   F
 karep ati.. mastekne kabeh senengmu..
             Dm            G
 ning sandingmu.. ra bakal ngilang..

         F            G
 kembang ngimpi saben wengi
            Em           Am
 ra nyongko luput tak nduweni
      F           Fm       C  G
 mugo lungoku nglegakne atimu..

Musik :
C  F  Dm  G

Dm              Em
mung pengen ngandani..
      Fm                C
sadar aku du seleramu saiki..
Dm            Em
mung pengen negesi..
 F          Bb         G
ati-ati yen kangen kabari..

Reff :
         C                   F
 ra maksane.. niat gandengmu ro aku..
        Dm            G      
 crito iki.. crito mustahil nggo aku
        C                   F
 karep ati.. mastekne kabeh senengmu..
             Dm            G
 ning sandingmu.. ra bakal ngilang..

         F            G
 kembang ngimpi saben wengi
            Em           Am
 ra nyongko luput tak nduweni
      F           Fm       C
 mugo lungoku nglegakne atimu..
      F           Fm       C
 mugo lungoku nglegakne atimu..


By: ukuio.com
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Denny Caknan