Chord Ukulele Sepurane - Anisa Salma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  Em  F  G  C
Dm  Am  F  E  Am

  Am               Em
koyo ngene temen walesanmu
    F                    C
yo mung nggawe gelo ning atiku
 Dm         Am
opo wae tak tururi
       F                E
sing dadi kekarepane atimu..

  Am                   Em
koyo ngene temen dalam uripku
        F                   C
tok tinggal ngono wae tanpo welasmu
  Dm                     Am
kowe lungo mboh ning ndi parane
       F       E           Am
ora ngrasakne opo sing tak roso..

Dm       Am
wa..tok iso mari
F                 E
..watak di gowo mati..

Reff :
   Am  G   C
   ..sepurane..
       Dm
   tresno iki marang sliramu
     E
   kudu tak lerene
        F
   kowe sing tak anti-anti
   F  Em  Dm                   E
          malah mblenjani janji..

   Am  G    C
   ..ora nyono..
    Dm
   aku ora ngiro
     E
   kowe nganti tego
          F
   ngelarani ati..
   F  Em  Dm             E
          ojo nganti lali..
                  Am
   karma pasti terjadi..

Musik : 
Am  G  C  Dm  E
F  Dm  E

  Am                   Em
koyo ngene temen dalam uripku
        F                   C
tok tinggal ngono wae tanpo welasmu
  Dm                     Am
kowe lungo mboh ning ndi parane
       F       E           Am
ora ngrasakne opo sing tak roso..

Dm       Am
wa..tok iso mari
F                 E
..watak di gowo mati..

Reff :
   Am  G   C
   ..sepurane..
       Dm
   tresno iki marang sliramu
     E
   kudu tak lerene
        F
   kowe sing tak anti-anti
   F  Em  Dm                   E
          malah mblenjani janji..

   Am  G    C
   ..ora nyono..
    Dm
   aku ora ngiro
     E
   kowe nganti tego
          F
   ngelarani ati..
   F  Em  Dm             E
          ojo nganti lali..
                  Am
   karma pasti terjadi..

Outro : 
Am




By: ukuio.com

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Anisa Salma