Chord Ukulele Los Ora Rewel (LOR) - Anisa Salma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Reff :
        C         Em
ra usah di gawe mumet
       F
yen uripe pingin slamet
  Em     Dm   G         C
loske wae.. ora usah rewel..

Intro: 
C  F  G  C
C  F  G  C

   C          F
timbang aku mikerne kowe
     G                    C
sing durung tentu mikerne aku
  C                F
kabeh wes ono sing nentokake
   G                      C
awake dewe mung kari mlakune..

Dm
  pingin urip seneng
       Em
seneng koyo kancane
F                      G
  nongkrong karo ngopi sepuase..

Reff :
        C         Em
ra usah di gawe mumet
       F
yen uripe pingin slamet
        Dm   G         C   G
loske wae.. ora usah rewel..

           C        Em
yen pancen kowe jodoku
          F
suk mesti bakal ketemu
        Dm    G          C
loske wae.. anteng ora rewel..

Musik : 
C  F  G  C
F  Em  F  G  C

   C          F
timbang aku mikerne kowe
     G                    C
sing durung tentu mikerne aku
  C                F
kabeh wes ono sing nentokake
   G                      C
awake dewe mung kari mlakune..

Dm
  pingin urip seneng
       Em
seneng koyo kancane
F                      G
  nongkrong karo ngopi sepuase..

Reff :
        C         Em
ra usah di gawe mumet
       F
yen uripe pingin slamet
        Dm   G         C   G
loske wae.. ora usah rewel..

        C         Em
ra usah di gawe mumet
       F
yen uripe pingin slamet
        Dm   G         C   G
loske wae.. ora usah rewel..

        C         Em
ra usah di gawe mumet
       F
yen uripe pingin slamet
        Dm   G         C   G
loske wae.. ora usah rewel..

           C        Em
yen pancen kowe jodoku
          F
suk mesti bakal ketemu
        Dm    G          C
loske wae.. anteng ora rewel..




By: ukuio.com

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Anisa Salma