Chord Ukulele Ra Bakal Nyatu - Ratna Antika

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  Dm  G  C
Am  Dm  G  C  E

Am                      Dm
aku lungo.. mergone wes ra iso..
        G                  C
nyading sliramu ngebaki janjiku..
Am                     Dm
aku nyerah.. mergo aku wes pasrah..
     G                  C
njuk ngapuro wes ra ono roso..

Am                    Dm
mas rungokno.. saiki aku wes lilo..
        G                 C
lilakno awakmu pisah karo aku..
Am                     Dm
aku loro.. tok lokne amben dino..
  G                  C
jaremu aku pacar ra toto..

Reff :
               F
wes ojo mbok tangisi..
G             C   G  A
 aku wes ra bakal ba  li..
              Dm
aku wes ra perduli
G               C
 ping okeh kowe nglarani ati..

            F
iki wes putusanku..
G              C   G  A
 ra ono sing bakal ngganggu..
               Dm
pancen kowe ro aku..
   G     C
ra bakal nyatu..

Musik : 
F  G  C  G  A
Dm  G

Am                    Dm
mas rungokno.. saiki aku wes lilo..
        G                 C
lilakno awakmu pisah karo aku..
Am                     Dm
aku loro.. tok lokne amben dino..
  G                  C
jaremu aku pacar ra toto..

Reff :
               F
wes ojo mbok tangisi..
G             C   G  A
 aku wes ra bakal ba  li..
              Dm
aku wes ra perduli
G               C
 ping okeh kowe nglarani ati..

            F
iki wes putusanku..
G              C   G   A
 ra ono sing bakal ngganggu..
               Dm
pancen kowe ro aku..
   G     C
ra bakal nyatu..

               F
wes ojo mbok tangisi..
G             C   G  A
 aku wes ra bakal ba  li..
              Dm
aku wes ra perduli
G               C
 ping okeh kowe nglarani ati..

             F
iki wes putusanku..
G              C   G   A
 ra ono sing bakal ngganggu..
               Dm
pancen kowe ro aku..
   G     C
ra bakal nyatu..
            F
iki wes putusanku..
G              C   G   A
 ra ono sing bakal ngganggu..
               Dm
pancen kowe ro aku..
   G          C
ra bakal.. nyatu..



By: ukuio.com

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Ratna Antika