Chord Ukulele Ora Bisa Lumaku - Yuni Rahayu ft Hery Receh

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Dm  G  C
A  Dm  F  G  C

  C                      Dm
langit peteng ora ono lintang..
        G                  C
nanging tresnamu gawe padange ati..
 Em                     Am
awan bengi.. tansah kelingan..
    F                       G
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  C                       Dm
marang Gusti kang Moho Kuoso..
G                     C
 panyuwunku yo mung siji..
   Em                  Am
sliramu seko mlethekke suryo..
      F        G          C
tekan metune.. rembulan wengi..

Int. 
F  G  C

Reff :
      C                     F
angin wengi sampekno roso kangenku..
 Dm          G           C
senajan wis ora.. bisa lumaku..
      A                    Dm
pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
      F                          G
mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
     C                      F
rembulan lintang bisikno suaraku..

      Dm          G            C
penginku bisa nyanding karo slirane
    A                     Dm
aku rabiso ngempet roso kangenku..
     F        G          C
mugo pacoban iki.. ono dalane..

Musik : 
Am  Dm  Bm  E
F  Dm  G  C  G

  C                      Dm
langit peteng ora ono lintang..
        G                  C
nanging tresnamu gawe padange ati..
 Em                     Am
awan bengi.. tansah kelingan..
    F                       G
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  C                       Dm
marang Gusti kang Moho Kuoso..
G                     C
 panyuwunku yo mung siji..
   Em                  Am
sliramu seko mlethekke suryo..
      F        G          C
tekan metune.. rembulan wengi..

Int. 
F  G  C

Reff :
      C                     F
angin wengi sampekno roso kangenku..
 Dm          G           C
senajan wis ora.. bisa lumaku..
      A                    Dm
pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
      F                          G
mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
     C                      F
rembulan lintang bisikno suaraku..

      Dm          G            C
penginku bisa nyanding karo slirane
    A                     Dm
aku rabiso ngempet roso kangenku..
     F        G          C
mugo pacoban iki.. ono dalane..
     F        G          C
mugo pacoban iki.. ono dalane..



By: ukuio.com

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Hery Receh Yuni Rahayu