Chord Ukulele Mbiyen Tak Sayang - Dara Fu

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Reff :
C                 F         G
 yen neng langit ono.. lin..tang
               Em               Am
padangono ati iki.. sing suwe sepi..
             Dm               G
wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
            C
najan ati perih..

Intro : 
F  G  Em  Am
Dm  G  C

           F            G
ing wengi iki.. aku kelingan..
            Em              Am
cah manis kuwi.. mbiyen tak sayang..
         Dm             G
jebule lungo.. ra ono kabar..
              C
ninggalno kenangan..

          F              G
wes tak cobo.. hapus kenangan..
          Em            Am         
senajan kadang.. iseh kelingan..
             Dm                 G
pancen ra gampang.. nglalekno kowe..
                C
sing mbiyen tak sayang..

Reff :
                 F         G
yen neng langit ono.. lin..tang
               Em               Am
padangono ati iki.. sing suwe sepi..
             Dm             G
wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
            C
najan ati perih.. ho woo..

                 F         G
yen neng langit ono.. lin..tang
               Em               Am
padangono ati iki.. sing suwe sepi..
             Dm               G
wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
          C
najan ati perih..

Musik : 
F  G  Em  Am
Dm  G  C

        F                G
wes tak cobo.. hapus kenangan..
        Em                Am         
senajan kadang.. iseh kelingan..
             Dm                 G
pancen ra gampang.. nglalekno kowe..
                C
sing mbiyen tak sayang..

Reff :
                 F         G
yen neng langit ono.. lin..tang
               Em             Am
padangono ati iki.. sing suwe sepi..
             Dm               G
wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
            C
najan ati perih.. ho woo..

                 F         G
yen neng langit ono.. lin..tang
              Em                Am
padangono ati iki.. sing suwe sepi..
             Dm               G
wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
          C     Em
najan ati perih..
             Dm               G
wes tak lilakno.. kowe sing lungo..
          C
najan ati perih..



By: ukuio.com
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Dara Fu