Chord Ukulele Los Gak Rewel - Reva Wijaya

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

       C             G
nongko enom jenenge tewel..
          Am            Em
los los wae.. aku panggah gak rewel
          F
senajan loro atiku
        C                      Dm
sing penting aku biso nggawe koe..
    G               C
ngguyu.. wis marem atiku..

Intro : 
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G 
C

Am              F
 koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
C           G
 ra kenek dipercoyo karo digugu
Am                F
 ngene ngono salah.. jadi serba salah..
C       G
 ku nuruti opo karepmu..
Am            F
 kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
C         G
 mung bisane nggawe jeles wae..

Reff :
        C             G
nongko enom jenenge tewel..
          Am             Em
los los wae aku.. panggah gak rewel
          F
senajan loro atiku..
        C                      Dm
sing penting aku biso nggawe koe..
    G
ngguyu..

        C             G
nongko enom jenenge tewel..
          Am             Em
los los wae.. aku panggah gak rewel..
          F
senajan loro atiku..
        C                      Dm
sing penting aku biso nggawe koe..
    G               C
ngguyu.. wis marem atiku..

Musik : 
Am

Am              F
 koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
C           G
 ra kenek dipercoyo karo digugu
Am                F
 ngene ngono salah.. jadi serba salah..
C       G
 ku nuruti opo karepmu..
Am            F
 kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
C         G
 mung bisane nggawe jeles wae..

Reff :
        C             G
nongko enom jenenge tewel..
          Am             Em
los los wae aku.. panggah gak rewel
          F
senajan loro atiku..
        C                      Dm
sing penting aku biso nggawe koe..
    G
ngguyu..

        C             G
nongko enom jenenge tewel..
          Am             Em
los los wae.. aku panggah gak rewel..
          F
senajan loro atiku..
        C                      Dm
sing penting aku biso nggawe koe..
    G               C
ngguyu.. wis marem atiku..

Outro : 
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G 
C



By: ukuio.com

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Reva Wijaya