Chord Ukulele Opo Kowe Kroso - Shinta Arsinta

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  F  G  Em
Am  F  G  Em  Am

 Am                G
opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
    Dm                       Am
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
Am              G
roso tresnoku.. mbok sio sio..
       Dm                       Am
kowe lungo ninggal tatu neng atiku..

  G          Am
tatu.. neng atiku..
  G    Em         Am
loro.. neng njero dodo..

 Am                G
opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
    Dm                       Am
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
Am              G
roso tresnoku.. mbok sio sio..
       Dm                       Am
kowe lungo ninggal tatu neng atiku..

  G          Am
tatu.. neng atiku..
  G    Em         Am
loro.. neng njero dodo..

Int. 
Am  Em  G  Am

Reff :
   Am
saiki kowe teko 
        Am           G
ngomong yen iseh tresno..
    Dm              Am
sepurane.. aku ra biso..

   Am
atiku kadung loro 
      Am          G
mergo kebacut tresno..
  Dm                     Am
nanging.. mbok tinggal lungo.

   F                 Am
saiki.. tresnoku wes ilang..
         F                Am
wes oleh ganti sing luwih sayang..

Musik : 
Am  F  G  Em
Am  F  G  Em  Am

 Am                G
opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
    Dm                       Am
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
Am              G
roso tresnoku.. mbok sio sio..
       Dm                       Am
kowe lungo ninggal tatu neng atiku..

  G          Am
tatu.. neng atiku..
  G    Em         Am
loro.. neng njero dodo..

Int. 
Am  Em  G  Am

Reff :
   Am
saiki kowe teko 
        Am           G
ngomong yen iseh tresno..
    Dm              Am
sepurane.. aku ra biso..

   Am
atiku kadung loro 
      Am          G
mergo kebacut tresno..
  Dm                     Am
nanging.. mbok tinggal lungo.

   F                 Am
saiki.. tresnoku wes ilang..
         F                Am
wes oleh ganti sing luwih sayang..




By: ukuio.com
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Shinta Arsinta