Chord Ukulele Getunku - Shinta Arsinta

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Getunku - Shinta Arsinta yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
F  G  C  G  Am
D  G  C

                F
mbiyen aku nolak tresnamu
G                    C
 mbiyen ora nganggep rosomu..
                F
tapi saiki kowe mlayu
G                   C
 getun tibo ning mburiku..

               Dm
karep atiku mbaleni..
G                    C
 tresno tulusmu sing wingi..
                    Dm
ngalor ngidul tak goleki..
G                     C
 nanging paranmu ning endi..

(Chorus)
               F            G
getun atiku raiso.. di tambani..
                C    G  Am
kenangan iki raiso dibaleni
           Dm
atiku soyo loro..
       G                      C
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti..

                 F                  G
esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                       C   G    Am
yen eling tresnomu nek aku sing wingi..
          Dm
kabeh iki salahku..
      G                    C
aku sadar nggawe kowe loro ati..

(Int.) 
F  G  Em  Am
Dm  G  C

               Dm
karep atiku mbaleni..
G                    C
 tresno tulusmu sing wingi..
                    Dm
ngalor ngidul tak goleki..
G                     C
 nanging paranmu ning endi..

(Chorus)
               F            G
getun atiku raiso.. di tambani..
                C    G  Am
kenangan iki raiso dibaleni..
           Dm
atiku soyo loro..
       G                      C
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti..

                 F                  G
esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                       C   G    Am
yen eling tresnomu nek aku sing wingi..
          Dm
kabeh iki salahku..
      G                    C
aku sadar nggawe kowe loro ati..

          Dm
kabeh iki salahku..
      G                    C
aku sadar nggawe kowe loro ati..




By: ukuio.com

Chord ukulele lainnya dari Shinta Arsinta