Chord Ukulele Miker Miker - PasSelo

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Miker Miker - PasSelo yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
F  G  Em  A
F  G  C  G

   C         G         Am   G
Pertama kali kita bertemu..
 F               G        C    G
Aku durung ono roso ro sliramu..
     C             G        Am  G
Ning suwene dino dadi ono roso..
 F                 G           C  G
Opo kabeh iki sing jenenge tresno..

  C           G     Am  G
Rungokno sworone atiku..
     F                 G  
Nggonku nandang roso kangen
             C  G
mring sliramu..
     C                G 
Sing tak jaluk kowe tulus
         Am  G
iso nompo..
  F                G         C
Dudu mergo bondo utowo kepekso..

      F         G
Kowe adoh aku susah..
       Em        Am
Kowe cedak aku bungah..
       F         G        C
Kangen iki tak bisa terobati..

Reff :
    F          G        Em      Am
   Aku milih kowe.. ora milih liyane
     F            G          C
   Nanging kowe malah iseh miker miker
       F       G         Em    Am
   Karena keadaan.. yang jadi alasan
         F           G             C
   Tresnaku sayang kini kau gantungkan

        C
Cintaku wes tak pupuk
           C
Ra mlempen koyo krupuk
          G
Mung kowe sing tak arep
       G
Mergo ati wes karep
      F
Aku wani berjuang
         G
Ora mung modal sayang
       C
Ra ono liyane ning atiku
   G
Sampeyan number one..

   C
Ra sah miker pindo
     C
Kowe ojo maido
     G
Podo-podo le jomblo
      G
Mugo iso dadi jodo
 F
Ojo mergo kepekso
  G
Kowe iso nompo
  C
Nanging kabeh iki
      C
Dilakoni kanthi lilo..

      F         G
Kowe adoh aku susah..
       Em        Am
Kowe cedak aku bungah..
       F         G        C
Kangen iki tak bisa terobati..

Musik : 
F  G  Em  Am  F  G  C
Dm  G  Em  Am  F  G  C

Reff :
 F          G        Em      Am
Aku milih kowe.. ora milih liyane
  F            G          C
Nanging kowe malah iseh miker miker
    F       G         Em    Am
Karena keadaan.. yang jadi alasan
      F           G             C
Tresnaku sayang kini kau gantungkan..

 F          G        Em      Am
Aku milih kowe.. ora milih liyane
  F            G          C
Nanging kowe malah iseh miker miker
  F       G         Em    Am
Karena keadaan.. yang jadi alasan
      F           G             C
Tresnaku sayang kini kau gantungkan..
     F           G             C
Tresnaku sayang kini kau gantungkan..




By: ukuio.com

Chord ukulele lainnya dari PasSelo