Chord Ukulele Loss Sak Karepmu - Demang Family

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Loss Sak Karepmu - Demang Family yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]

F  G  Em  Am
F  G  C   C

[verse]

C     G          C  Em
Saiki ikhlsake wae
F             C          Dm  G
Yen pancen wes ra tresno aku
C       G             C  Em
Polahmu mung sak penakmu
F          C       Dm  G
Seng gawe tatune atiku

   C            G       Am  Em
Pancen bener kandane atiku
  F      C          Dm  G
Koe bakal ninggalke aku

[pre chorus]

Em           Am   Em       Am  G
Kowe ra perduli-- karo awakku
      F             E
Wes cukup ko seko atiku

[chorus]

Am                       Em
Gulung kenangan antarane koe lan aku
       F              C   G
Seng biyen dadi impian urepku
Am                  Em
Nanging saiki koe nggulung tresnoku
     F               E
Bok ator kok sak karepmu

[instrumental]

Am  F  G  Em
F  C  G   G

[verse]

C     G          C  Em
Saiki ikhlsake wae
F             C          Dm  G
Yen pancen wes ra tresno aku
C       G             C  Em
Polahmu mung sak penakmu
F          C       Dm  G
Seng gawe tatune atiku

   C            G       Am  Em
Pancen bener kandane atiku
  F      C          Dm  G
Koe bakal ninggalke aku

[pre chorus]

Em           Am   Em       Am  G
Kowe ra perduli-- karo awakku
      F             E
Wes cukup ko seko atiku

[chorus]

Am                       Em
Gulung kenangan antarane koe lan aku
       F              C   G
Seng biyen dadi impian urepku
Am                  Em
Nanging saiki koe nggulung tresnoku
     F               E
Bok ator kok sak karepmu

Am                       Em
Gulung kenangan antarane koe lan aku
       F              C   G
Seng biyen dadi impian urepku
Am                  Em
Nanging saiki koe nggulung tresnoku
     F               E
Bok ator kok sak karepmu

Am                       Em
Gulung kenangan antarane koe lan aku




By: ukuio.com

Chord ukulele lainnya dari Demang Family