Chord Ukulele Bagusmu Ra Sepiro - Demang Family

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Bagusmu Ra Sepiro - Demang Family yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C

Reff :
       C          G
     Bagusmu ra sepiro
         Am           G
     Gayamu ra kiro-kiro..
       F        C
     Gawe aku nelongso
            Dm      G
     Nggawe aku kuciwo..

      C        G
     Opo ora rumongso
           Am            G
     Kabeh gur tok peksakno..
        F              C
     Nyesek ning njero dodo
         Dm    G          C
     Marai aku tambah kuciwo..

C
.. Mbok tulong ngertenono
G                     Am
.. Aku iki pancen tresno
                      G
Tresno ikhlas njero dodo
Ning kowe ngoyak bondo
F                        C
.. Opo gur seneng ngoyak dunyo
            Dm
Kowe ra tau mikir
          G
Marai aku dadi khawatir..

C
.. Mbok mending aku mlipir
G
.. Mlaku dewe-dewe
Am
.. Ndak malah soyo kentir
G
.. Wes kabeh lilakke
F                  C
.. Saiki manut dalane
            Dm
Aku percoyo nek iki takdire
      G
Tuhan seng nentokke..

Reff :
       C          G
     Bagusmu ra sepiro
         Am           G
     Gayamu ra kiro-kiro..
       F        C
     Gawe aku nelongso
            Dm      G
     Nggawe aku kuciwo..

      C        G
     Opo ora rumongso
           Am            G
     Kabeh gur tok peksakno..
        F              C
     Nyesek ning njero dodo
         Dm    G          C
     Marai aku tambah kuciwo..

C                   G
.. Uwes gek ndang lungo
           Am
Aku uwes lilo
              G
Bendino aku nelongso
           F
Tok gawe kuciwo
               C
Uwes tak ikhlasno
              Dm
Uwes tak lilakno
                G
Duetku nganti lungo
                      C
kene ninggal cerito loro

C             G
.. Tapi ora popo
           Am
Aku ora ngiro
              G
Kowe pancen tego
                 F
Njaluki kabeh bondo
                C
Bondoku nganti asat
                Dm
Jebule kowe minggat
              G               C
Endinge aku dewe sing ngerasakke..

Reff :
       C          G
     Bagusmu ra sepiro
         Am           G
     Gayamu ra kiro-kiro..
       F        C
     Gawe aku nelongso
            Dm      G
     Nggawe aku kuciwo..

      C        G
     Opo ora rumongso
           Am            G
     Kabeh gur tok peksakno..
        F              C
     Nyesek ning njero dodo
         Dm    G          C
     Marai aku tambah kuciwo..

Musik : 
C  G  Am  G  F  C  Dm  G
       
Am    
.. Ibarate areng
 G
Uwes dadi angos
  F
Kowe jane bagus
          G
Nanging seneng nggawe kawus..

Reff :
       C          G
     Bagusmu ra sepiro
         Am           G
     Gayamu ra kiro-kiro..
       F        C
     Gawe aku nelongso
            Dm      G
     Nggawe aku kuciwo..

      C        G
     Opo ora rumongso
           Am            G
     Kabeh gur tok peksakno..
        F              C
     Nyesek ning njero dodo
         Dm    G          C
     Marai aku tambah kuciwo..

       C          G
     Bagusmu ra sepiro
         Am           G
     Gayamu ra kiro-kiro..
       F        C
     Gawe aku nelongso
            Dm      G
     Nggawe aku kuciwo..

      C        G
     Opo ora rumongso
           Am            G
     Kabeh gur tok peksakno..
        F              C
     Nyesek ning njero dodo
         Dm    G          C
     Marai aku tambah kuciwo..

Outro : 
C




By: ukuio.com

Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Bagusmu Ra Sepiro - Demang Family mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Demang Family