Chord Ukulele Ninggal Cerito Purwokerto - GuyonWaton

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[Intro]
 C  F  Em  Am  Dm  G
 
       C       G       C
ning kutho iki aku nemoni
     F               Em
wong sing paling tak tresnani
     F            Em
sing tak sayang sayang
F        G   F G
tekane mati
 
        C     G            C
nanging anane mung crito loro
  F           Em
kowe pancen tego
  F           Em
kowe ra rumongso
      F             G
anane mung nggawe cidro
 
 F            C
aku ngrumangsani
       G         C  Dm  Em
tekaku ra dikarepke a  ti
 F          C
aku sadar diri
       G           C
tekoku mung nggriseni
 
[Chorus]
 
  F      G        Em         Am
kowe.. teko.. nggowo crito loro
  Dm       G           C
kowe lungo ninggalke loro loro
        F        G          Em  Am
ning purwokerto aku nduweni cerito
  Dm         G             C
kowe ngaboti tresno sing liyo
 
[Instrumental]
F  G  Em  Am  Dm  G  C
F  G  Em  Am  Dm  G  C
 
       C       G       C
ning kutho iki aku nemoni
     F               Em
wong sing paling tak tresnani
     F            Em
sing tak sayang sayang
F        G   F  G
tekane mati
 
        C     G            C
nanging anane mung crito loro
  F           Em
kowe pancen tego
  F           Em
kowe ra rumongso
      F             G
anane mung nggawe cidro
 
 F            C
aku ngrumangsani
       G         C
tekaku ra dikarepke ati
 F          C
aku sadar diri
       G           C
tekoku mung nggriseni
 
[Chorus]
 
  F      G        Em         Am
kowe.. teko.. nggowo crito loro
  Dm       G           C  Dm  Em  G
kowe lungo ninggalke loro loro
        F        G          Em  Am
ning purwokerto aku nduweni cerito
  Dm         G             C
kowe ngaboti tresno sing liyo
 
  F      G        Em         Am
kowe.. teko.. nggowo crito loro
  Dm       G           C
kowe lungo ninggalke loro loro
        F        G          Em  Am
ning purwokerto aku nduweni cerito
  Dm         G             C
kowe ngaboti tresno sing liyo
 
        F        G          C  G  Am
ning purwokerto aku nduweni ceri..to..
  Dm         G             F
kowe ngaboti tresno sing liyo
G          C
huuuu  uuu
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari GuyonWaton