Chord Ukulele Kelangan - GuyonWaton

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
F  G  Em  Am
F  G  C

         F       G
cubo sawangen.. aku..
          Em       Am
rasakno tekan.. atimu..
             Dm    G
iseh kurang opo.. aku..
              C
nresnani sliramu..

             F                  G
padange rembulan.. gemerlape lintang..
            Em                Am
ngelingake ati.. jaman sesandingan..
              Dm                G
janjimu ning aku.. ora ninggal aku..
         C
cintamu mung.. palsu..

Reff :
 F          G                    Em
opo.. iseh ono aku ning njero atimu..
       Am                      Dm
sak uwise kowe lungo ninggalke ati..
        G                       C
tulus suci anggone leh ku nresnani..

            F
durung percoyo..
        G
ngopo kowe milih lungo ninggalke
Em        Am
a..ku.. dewe..
       Dm
saktenane ati iki..
        G                    C
durung iso nompo kowe karo liyane..

Musik : 
F  G  Em  Am
Dm  G  C

             F                  G
padange rembulan.. gemerlape lintang..
            Em                Am
ngelingake ati.. jaman sesandingan..
              Dm                G
janjimu ning aku.. ora ninggal aku..
         C
cintamu mung.. palsu..

Reff :
 F          G                    Em
opo.. iseh ono aku ning njero atimu..
       Am                      Dm
sak uwise kowe lungo ninggalke ati..
        G                       C
tulus suci anggone leh ku nresnani..

                     F
ho ooo.. durung percoyo..
        G
ngopo kowe milih lungo ninggalke
Em        Am
a..ku.. dewe..
       Dm
saktenane ati iki..
        G                    C
durung iso nompo kowe karo liyane..
      F     G             C
sejatine.. aku.. iseh sayang.. kowe..
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari GuyonWaton