Chord Ukulele Kowe Lan Kenangan - Intan Rahma

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Kowe Lan Kenangan - Intan Rahma yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G

C         G
Ra biso lali,
     Am         Em
Mung tansah kelingan..
  F             C
Karo kowe sing tak tresno,
    Dm          G
Ninggalke kenangan..

C          G
Kabeh dadi impenku,
  Am          Em
Koyo mbiyen bareng mlaku..
  F            C
Nyambung katresnan iki,
        Dm    C       G
Mungkin kÕwe wis ra sudi..

#)
F          G
Terusno lakumu
        Am
Dongaku kanggo awakmu..
      Dm
Mugo kowe enggal,
             G
Nemokke dalanmu..

Reff:
         C          G
Ngopo mbiyen kowe teko
        Am
Yen akhire arep lungo..
C       F           C
Ngarepke balasan tresno,
              G
Nanging mung mbok sio-sio..
          C           G
Pancen lantip pikiranmu
          Am
Pancen luwes omonganmu..
C       F          C
Nanging opo kabeh kuwi,
                G
Mung tok nggo nglarani aku..

Musik : 
Am  C  G  Am
Am  C  G

#)
F          G
Terusno lakumu
        Am
Dongaku kanggo awakmu..
      Dm
Mugo kowe enggal,
             G
Nemokke dalanmu..

C             G
Mungkin wis dadi,
Am         Em
Takdire gusti..
  F            C
Biso nyawang kowe nanging,
      Dm   C    G
Tanpo biso nduweni..

C           G
Kabeh dadi impenku,
  Am          Em
Koyo mbiyen bareng mlaku..
 F             C
Nyambung katresnan iki,
          Dm  C     G
Mungkin kowe wis ra sudi..

#)
F          G
Terusno lakumu
        Am
Dongaku kanggo awakmu..
      Dm
Mugo kowe enggal,
             G
Nemokke dalanmu..

Reff:
         C          G
Ngopo mbiyen kowe teko
        Am
Yen akhire arep lungo..
C       F           C
Ngarepke balasan tresno,
              G
Nanging mung mbok sio-sio..
          C           G
Pancen lantip pikiranmu
          Am
Pancen luwes omonganmu..
C       F          C
Nanging opo kabeh kuwi,
                G
Mung tok nggo nglarani aku..

         C          G
Ngopo mbiyen kowe teko
        Am
Yen akhire arep lungo..
C       F           C
Ngarepke balasan tresno,
              G
Nanging mung mbok sio-sio..
          C           G
Pancen lantip pikiranmu
          Am
Pancen luwes omonganmu..
C       F          C
Nanging opo kabeh kuwi,
                G
Mung tok nggo nglarani aku..

Outro : 
C 




By: ukuio.com
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Kowe Lan Kenangan - Intan Rahma mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Intan Rahma