Chord Ukulele Kapten Oleng - Intan Rahma

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Kapten Oleng - Intan Rahma yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

C        G
Tegane atimu
Am       Em         F
gawe tatu ning atiku
       C     Dm
Derese eluh iki
        G
mergo kowe le njalari
C         G
Lamise janjimu
Am       Em      F
koyo ombake banyu
        C     Dm
Gede bantere alun
          G
nangin ra iso digugu

C            G
Kroso ning awakku
Am      Em            F
njobo loro njero ngilu
         C
Mikirke anggonmu
Dm              G
sing mbubrah kahanan uripku
C       G
Aku kudu piye
Am         Em          F
yen wis dadi koyo ngene
           C             Dm
Tak cobo nglaleke arep nganggo
         G
coro opo wae..

Reff :
   C                G
Kapten aku pengen oleng
   Am                 Em
mergo tresno wes ra kajen
   F                  C
Kapten ben kabeh kelalen
       Dm    G
aku pengen oleng..
    C                  G
Kapten gek ndang wenehono
   Am                     Em
treno ben ra nyesek neng dodo
   F               C
Tombo teko loro lungo
             Dm   G
senajan mung sedelo..

 C           G
Wes biasane aku mbok larani
  Am           Em
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
   F             C
Ngalor ngidul golek tombo
  Dm              G
Sokor sokor oleh gantine tresno

     C            G
Senajan iki mung sedelo
   Am
Yo wes ra popo
        Em
sing penting wes ra kroso
       F          C
Kroso larane lali ro slirane
     Dm          G
Sing wes gawe atiku oleng wae..

Reff :
   C                G
Kapten aku pengen oleng
   Am                 Em
mergo tresno wes ra kajen
   F                  C
Kapten ben kabeh kelalen
       Dm    G
aku pengen oleng..
    C                  G
Kapten gek ndang wenehono
   Am                     Em
treno ben ra nyesek neng dodo
   F               C
Tombo teko loro lungo
             Dm   G
senajan mung sedelo..

C
Mabur duwur
   G
atiku tambah ajur
Am
Kelingan kowe
       Em
wes mendingan tak kubur
     F
Ojo meneh tak tandur
    C
aku wes kesel jujur
   Dm
Atiku iki
      G
mung mbok ulur ulur..

C
Saiki kowe
       G
pancen iso mbalelo
Am
Rasakno mengko
    Em
yen aku uwes lungo
      F
Sopo sing bakal ngampet
     C
loro disio sio
  Dm            G
Kowe mesti oleh piwales tresno

F        G
Tak akoni
        C          Am
larane tembus neng ati
           F
Sekarang tlah hilang
          G          C
semenjak kaptenku datang

Musik : 
C  G  Am  Em  F  C  Dm  G
C  G  Am  Em  F  C  Dm  G

Reff :
   C                G
Kapten aku pengen oleng
   Am                 Em
mergo tresno wes ra kajen
   F                  C
Kapten ben kabeh kelalen
       Dm    G
aku pengen oleng..
    C                  G
Kapten gek ndang wenehono
   Am                     Em
treno ben ra nyesek neng dodo
   F               C
Tombo teko loro lungo
             Dm   G
senajan mung sedelo..

   C                G
Kapten aku pengen oleng
   Am                 Em
mergo tresno wes ra kajen
   F                  C
Kapten ben kabeh kelalen
       Dm    G 
aku pengen oleng..
    C                  G
Kapten gek ndang wenehono
   Am                     Em
treno ben ra nyesek neng dodo
   F               C
Tombo teko loro lungo
             Dm   G
senajan mung sedelo..

Outro : 
G  C




By: ukuio.com
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Kapten Oleng - Intan Rahma mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Intan Rahma