Chord Ukulele Karma - GuyonWaton

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Reff:
    F        G
Ojo salahke aku
        Em      Am
Wes nglarani atimu
        Dm
Mergo kowe wes gawe
G            C
Tatu sumpah setiaku..
    F        G
Ojo salahke aku
          Em          Am
Tak pilih ninggalke kowe
        Dm
Wolak walek donyo
     G          C
Kowe keno karma ne..

Intro : 
F  G  Em  Am
Dm  G  C

  C            G         Am     A
Uwes cukup leh ku gawe kowe nanggis
 Dm            G          C      A
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
     Dm        G       Em        A
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
      Dm         G              C
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe..

Int. 
F  G  C

Reff:
    F        G
Ojo salahke aku
        Em      Am
Wes nglarani atimu
        Dm
Mergo kowe wes gawe
G            C
Tatu sumpah setiaku..
    F        G
Ojo salahke aku
          Em          Am
Tak pilih ninggalke kowe
        Dm
Wolak walek donyo
     G          C
Kowe keno karma ne..

Musik : 
F  G  Em  Am
Dm  G  C  C7
F  G  Em  Am
Dm  G  C

  C            G         Am     A
Uwes cukup leh ku gawe kowe nanggis
 Dm            G          C      A
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
     Dm        G       Em        A
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
    Dm             G        C
Loroku sing mbiyen saiki mbalik neng kowe..

Int. 
F  G  C

(Saya mencium bau-bau perselingkuhan ini
yah siapa perempuan ini)
(E... Cuman, cuman temen kantor, serius?)
(Jadi cuman temen temen kantor?
Makasih yaa)

Reff:
    F        G
Ojo salahke aku
        Em      Am
Wes nglarani atimu
        Dm
Mergo kowe wes gawe
G            C
Tatu sumpah setiaku..
    F        G
Ojo salahke aku
          Em          Am
Tak pilih ninggalke kowe
        Dm
Wolak walek donyo
     G          C  A
Kowe keno karma ne..

[Overtune]
    G        A
Ojo salahke aku
        F#m     Bm
Wes nglarani atimu
        Em
Mergo kowe wes gawe
A            D
Tatu sumpah setiaku..
    G        A
Ojo salahke aku
          F#m         Bm
Tak pilih ninggalke kowe
        Em
Wolak walek donya
     A          D
Kowe keno karma ne..
        Em
Wolak walek donya
     A          Bm
Kowe keno karma ne..
        G
Wolak walek donya
     A       D
Kowe keno azabe.. 
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari GuyonWaton