Chord Ukulele Akhire Cidro - GuyonWaton

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Akhire Cidro - GuyonWaton yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  Am  Em
F  C  F  G
C  Fm  C  Fm

*)
C                  Em
sumendal rasa ning dodho
              Am
naliko kowe teko..
               F      G
nggowo tresno ning atimu..
    C              Em
mbiyen aku wes kondho
               Am
ojo ngasih tresno..
            F         G
marang aku sing nuli loro
        C    Em     Am   F G
mergo tresno oohooo ohooo...

**)
    C               Em
nanging iki penjalukanmu
             Am
sing njaluk atimu..
              F          G
kowe sing nggawe tresno aku..
    C                Em
tresno iki wes tak jogo
                   Am
tak simpen ning dodho
             F           G
neng akhire kowe sing cidro..

#)
  Em             Am
piye kok dadi ngene
    Em                G   F  G
tresnaku kowe sing nggawe..

Reff:
              C          G
kowe sing nggawe aku tresno
         Am          Em 
kok kowe sing ngliyo..
        F      C
kurang opo to aku iki
    Dm         G
kok kowe nyidrani..
         C           G
mbiyene aku uwis kondho
       Am         Em
ojo nggawe tresno..
         F                C
kembang ati sing wis mbok sirami
      Dm            G
kowe sing ngggawe mati..

               C           G
ati sing wis mbok gawe tresno
           Am      Em
neng kok dadi loro..
           F         C
mbok gawe bingung atiku
       Dm             G
ibarat kembang kang layu..
           C       G
ikhlas ati aku nerimo
          Am        Em
yen wis dalan Kuoso..
           F       C
tak trimo lelakon iki
        Dm          G
ben aku kowe lan Gusti
        C
sing ngerti..

Int. 
C  Fm  C  Fm
C  Fm  C  Fm

Ulang dari awal, Reff

Musik : 
C  G  Am  G
F  Em  Dm  G
C  G  Am  G
F  Em  Dm  G

kembali ke : Reff

Outro: 
C  Fm  C  Fm
C  Fm  C  Fm
C
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Akhire Cidro - GuyonWaton mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari GuyonWaton