Chord Ukulele Getun Masa Lalu - Pendhoza

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Getun Masa Lalu - Pendhoza yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[Intro]
C
C  F  G  C
Am  Dm  G  C

[Reff :]
    C              F
ketemu aku ro sliramu
       G                 C
sing saiki dadi masa laluku
( ngosek - ngosek jos )
      Am                  Dm
ser - seran rasane njero atiku
         G                  C
ora nyongko sliramu mundak ayu

    C                F
rasane aku getun tenanan
     G                    C
medotke sliramu wektu pacaran
( ngosek - ngosek jos )
      Am             Dm
kabeh mau amergo jalaran
         G                      C
ngeboti wedokan sing dadi gondolan

   F               C
saiki aku uwes ngerti
         G              C
yen sliramu ora bakal bali
   F                  C
saiki aku cobo nglalekno
       G                       C
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

C
pancen aku tresno kowe
F
sayangku mung karo kowe
G
yo mung kowe sing neng ati
C
susah seneng tekan mati
Am
ora bakal tak tinggalke
Dm
njajal mbok titeni wae
G
omonganku iki bener
C
mugo wae ora minger

C
opo enenge awakmu
F
wes melengkapi uripku
G
senajan kamu sangat lugu
C
dandan wae yo ora tau
Am
opo maneh nganggo gincu
Dm
ben gawe mlinir lambemu
G
rupamu pancen polosan
C
aku coba tetep krasan

C
nanging kok godaan teko
F
aku seneng ro wong liyo
G
mergane bodine tonjo
C
bojoku tak tinggal lungo
Am
pancen atiku ra urus
Dm
kepincut abrakan gembus
G
gawe aku mati alus
C
kowe saiki ra ngurus

C
getun kuwi tibo mburi
F
ora bakal tibo ngarep
G
kabeh bacut tak lakoni
C
senajan mbiyen ati karep
Am
getunku soyo tenanan
Dm
yen aku nyawang dirimu
G
sing mbiyen dadi bojoku
C
saiki masa laluku

[Reff :]
    C              F
ketemu aku ro sliramu
       G                 C
sing saiki dadi masa laluku
( ngosek - ngosek jos )
      Am                  Dm
ser - seran rasane njero atiku
         G                  C
ora nyongko sliramu mundak ayu

    C                F
rasane aku getun tenanan
     G                    C
medotke sliramu wektu pacaran
( ngosek - ngosek jos )
      Am             Dm
kabeh mau amergo jalaran
         G                      C
ngeboti wedokan sing dadi gondolan

C
pancen kowe ayu tenan
F
bedo pas mbiyen pacaran
G
dulu ra mbejaji tenan
C
wajahmu sangat pas - pasan
Am
saiki kowe wes bedho
Dm
gawe aku ngelus dodo
G
mbiyen kok tak sio - sio
C
nganti uripmu nelongso

C
sempet ketemu neng ndalan
F
aku ro kowe sliringan
G
lha kok atiku ser - seran
C
nyawang kowe sing menawan
Am
saiki piye carane
Dm
aku oleh pin BBne
G
yen wes oleh njur tak invite
C
mugo wae di ACC

C
lha dilalah di ACC
F
ora nyongko bungah tenan
G
jebul malah njur di DC
C
yo tak tonpo kasuyatan
Am
mungkin kowe wes kelaran
Dm
nganti kowe wegah tenan
G
karo aku sing ra mutu
C
ngarep bali neng awakmu

C
saiki wis tak ikhlasno
F
kowe nduweke wong liyo
G
aku yo mung iso pasrah
C
tak jak balen kowe wegah
Am
yo wes ra sah tak pikirke
Dm
timbang aku mumet ndase
G
mending aku joget wae
C
golek lc sak ngenene

[Reff :]
    C              F
ketemu aku ro sliramu
       G                 C
sing saiki dadi masa laluku
( ngosek - ngosek jos )
      Am                  Dm
ser - seran rasane njero atiku
         G                  C
ora nyongko sliramu mundak ayu
    C                F
rasane aku getun tenanan
     G                    C
medotke sliramu wektu pacaran
( ngosek - ngosek jos )
      Am             Dm
kabeh mau amergo jalaran
         G                      C
ngeboti wedokan sing dadi gondolan

    C              F
ketemu aku ro sliramu
       G                 C
sing saiki dadi masa laluku
( ngosek - ngosek jos )
      Am                  Dm
ser - seran rasane njero atiku
         G                  C
ora nyongko sliramu mundak ayu
    C                F
rasane aku getun tenanan
     G                    C
medotke sliramu wektu pacaran
( ngosek - ngosek jos )
      Am             Dm
kabeh mau amergo jalaran
         G                      C
ngeboti wedokan sing dadi gondolan

   F             C
saiki aku uwes ngerti
         G              C
yen sliramu ora bakal bali
   F                  C
saiki aku coba nglalekno
      G                  C
moga iso seneng ro wong liyo
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Getun Masa Lalu - Pendhoza mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Pendhoza