Chord Ukulele Pokemon (Pokoke Move On) - Pendhoza feat. Apsari Barbie

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Pokemon (Pokoke Move On) - Pendhoza feat. Apsari Barbie yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  Am  Em  F  C  Dm  G

C          G             F       C
mas aku njaluk sing gede pangapuramu
Am    Em            F      G
sejatine aku isih tresno awakmu
C      G          F            C
tak akoni pancene aku sing kleru
Am      Em                 F           G
ojo lungo kangmas, pancen aku sing salah

C                 G
cukup semene wae anggonku ngerasake
     F                       C
ngrasake sliramu sing malah soyo nyepeleke
  Am                 Em
jare tresno aku kok aku mbok sio - sio
   F                     G
polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo

    C                    G
kangmas dudu atiku gawe gelo atimu
    F                     C
pancen iki salahku, aku sing
ninggal awakmu
  Am                     Em
netes weluh iki mergo kangen marang kowe
F                       G
opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke

Reff:
 C                G
duh dek aku wes lali
         Am
nyambung katresnan ro kowe
    Em
aku wes ora wani
     F
opo meneh mbaleni
       C
gandengan koyo wingi
  Dm          G
sory aku ra sudi

  C                 G
aduh deh aku wes loro
         Am                  Em
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
        F
timbang aku gejeron
       C
mendingan aku move on
    Dm   G           C
pokemon pokoke move on

Musik: 
C  G  Am  Em  F  C  Dm  G 
[2x]

C                G
ati iki isih tresno marang sliramu
    F                    C
jembarno pangapuramu kanggo awakku
    Am                      Em
s'najan dirimu bacut cidro lan kejeron
    F                   
kangmas mbok balio neng aku
     G
kowe ojo move on

     C              G
neng ati rasane nyesek soyo tenanan
    F                       C
anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan
  Am                  Em
saben mbengi yawang fotomu dadi kelingan
      F          
nalikane aku ro kowe 
             G
oto selfie bebarengan

F       G           C        Am
getun ati iki yen uwes ngapusi
F         G           C            Am
salahmu dewe mergo kowe sing njalari
F          G         C        Am
pancen salah tak akoni aku salah
       F                G         C
uwes gawe loro wes gawe uripku bubrah

Reff:
 C                G
duh dek aku wes lali
         Am
nyambung katresnan ro kowe
    Em
aku wes ora wani
     F
opo meneh mbaleni
       C
gandengan koyo wingi
  Dm          G
sory aku ra sudi

  C                 G
aduh deh aku wes loro
         Am                  Em 
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
        F
timbang aku gejeron
       C
mendingan aku move on
    Dm   G           C
pokemon pokoke move on

 C                G
duh dek aku wes lali
         Am
nyambung katresnan ro kowe
    Em
aku wes ora wani
     F
opo meneh mbaleni
       C
gandengan koyo wingi
  Dm          G
sory aku ra sudi

  C                 G
aduh deh aku wes loro
         Am                  Em
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
        F
timbang aku gejeron
       C
mendingan aku move on
    Dm   G           C
pokemon pokoke move on
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Pokemon (Pokoke Move On) - Pendhoza feat. Apsari Barbie mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Apsari Barbie Pendhoza