Chord Ukulele Sayang Kowe feat. Stevendro - Safira Inema

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Sayang Kowe feat. Stevendro - Safira Inema yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[verse]

C                    Em
Udan rintik - rintik langite mendung
  F     G         C
Pelangi pelukismu agung
F          G       Am
Udane soyo deres nambahi kangenku
  Dm       F        G
Kelingan manise esemu

C                
Opo kowe ngerti kowe
    Em
sing tak sayangi
  F          G         C
Jenengmu tak ukir ning ati
F          G     
Gede roso tresnoku
       Am
mung kanggo sliramu
       Dm            G           C
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

[rap]

C
  ohh sayangku pepujaning atiku
  G
Ora ono wong liyo seng
iso dadi penggantimu
Am
  tak sawang - sawang
        G
Katon padang suminar ing netramu
C
  tresnoku yo mung kowe
  seng ono ing atiku

[chorus]

Am               
Tulung sawangen aku
       Em
aku sing styo ngenteni
      F          G        C
Tak suwon kowe biso jogo ati
C
Tresnoku mung kowe tresnoku selawase
Am               
Tulung sawangen aku
       Em
aku sing nandang rindu
       F             G           C
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

[verse]

C                    Em
Udan rintik - rintik langite mendung
  F     G         C
Pelangi pelukismu agung
F          G       Am
Udane soyo deres nambahi kangenku
  Dm       F        G
Kelingan manise esemu

C                 
Opo kowe ngerti kowe
   Em
sing tak sayangi
  F          G         C
Jenengmu tak ukir ning ati
F          G     
Gede roso tresnoku
       Am
mung kanggo sliramu
       Dm            G           C
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

[rap]

C
  tak jogo atimu mergo kowe tresnoku
G
  padange rembulan
                           Am
Udan grimis seng dadi saksine
                   G
Nalikane awak dewe pas ngucap janji
     C
Seng tak suwun sliramu
kudu biso sabar ngenteni

[chorus]

Am                
Tulung sawangen aku
      Em
aku sing styo ngenteni
      F          G        C
Tak suwon kowe biso jogo ati
C
Tresnoku mung kowe
tresnoku selawase
Am              
Tulung sawangen aku
        Em
aku sing nandang rindu
       F         
Sumpah mati tresnoku
    G           C
kanggo sliramu

Am               
Tulung sawangen aku
       Em
aku sing styo ngenteni
      F          G        C
Tak suwon kowe biso jogo ati
C
Tresnoku mung kowe
tresnoku selawase
Am              
Tulung sawangen aku
        Em
aku sing nandang rindu
       F           
Sumpah mati tresnoku
  G           C
kanggo sliramu

Chord ukulele lainnya dari afira Inema