Chord Ukulele Lungo'O - Safira Inema

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Lungo'O - Safira Inema yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C


Intro : 
C

    F     G     C          Am
aku wes lilo.. uwes iso nompo..
      F       G            C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

Int. 
F  G  C  Am
F  G  C

    C                      F
opo iseh kelingan.. koe ro aku..
     C                      C
seng tau ngancani.. susah seneng..mu
         Am
nanging opo kenyataan
         Dm
koe ngelarani ati iki..
  G
kabeh janji manismu
     C
ora ono..bukti..

    C                     F
aku ra mekso koe.. dadi jodoku..
     G                       C
seng tak jalok tulus.. seko ati..mu
       Am
nek pancen sliramu kui
      Dm
tulus tresno karo aku..
     G
ra bakal nglungani aku
      C
mergo kurangku..

        F        G
nggo ngopo.. aku nggondeli
       C         Am
dinggo ngopo aku nggetuni
          F
jodoh lan rejeki
     G        C
neng tangane Gusti..
 
Reff :                  
   F     G       
 lungo'o yen pancen
      C          Am
 kowe ora tresno
         F      
 timbang neng kene
      G           C
 jebule mung kepek..so..
     F     G     C          Am
 aku wes lilo.. uwes iso nompo..
       F       G            C
 yen lungamu.. mergo wong liyo..

Musik : 
F  G  C  Am
F  G  C
F  G  C  Am
F  G  C

    C                 F
aku ra mekso koe dadi jodoku..
     G                     C
seng tak jalok tulus seko ati..mu
       Am
nek pancen sliramu kui
      Dm
tulus tresno karo aku..
     G
ra bakal nglungani aku
      C
mergo kurangku..

        F        G
nggo ngopo.. aku nggondeli
       C         Am
dinggo ngopo aku nggetuni
          F
jodoh lan rejeki
     G       C
neng tangane Gusti..
 
Reff :                  
   F     G      
 lungo'o yen pancen
       C          Am
 kowe ora tresno..
         F       
 timbang neng kene
     G           C
 jebule mung kepekso..
     F     G     C          Am
 aku wes lilo.. uwes iso nompo..
       F       G            C
 yen lungamu.. mergo wong liyo..

   F     G       
 lungo'o yen pancen
      C          Am
 kowe ora tresno..
         F      
 timbang neng kene
      G           C
 jebule mung kepekso..
     F     G     C          Am
 aku wes lilo.. uwes iso nompo..
       F       G            C
 yen lungamu.. mergo wong liyo..
       F       G            C  Am
 yen lungamu.. mergo wong liyo..
       F     G              F
 yen lungamu.. mergo wong liyo..
 Fm       C
  u.. uu uhu..

Chord ukulele lainnya dari Safira Inema