Chord Ukulele Rasane Ati - Safira Inema

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Rasane Ati - Safira Inema yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :  
C  D  G  Em
Am  D  G

G                C
 rasane ning ati iki..
D                      G
 tambah sayang marang awakmu..
Em               Am
 ning njero ndadaku iki..
D            G
 amung ono jenengmu..

G                 C
 tresnaku marang awakmu..
D                  G
 koyo rembulan ing dalu..
Em                    Am
 maringi padang ing wengi iki..
D                  G
 ngilangono roso sepi..

Reff :
               C
 saktenane aku ra iso..
 D           G
  ngapusi atiku..
 Em                 Am
  roso tresno sing ono njero dodo..
 D            G
  ora biso sirno..

                 C
 senadyan mung biso ngawasi..
 D          G         
  adem ati iki..
 Em                 Am
  mugi Gusti tansah welas maringi..
 D          G
  kuat ati iki..

Musik : 
C  D  G  Em
Am  D  G

G                 C
 tresnaku marang awakmu..
D                  G
 koyo rembulan ing dalu..
Em                    Am
 maringi padang ing wengi iki..
D                  G
 ngilangono roso sepi..

Reff :
               C
 saktenane aku ra iso..
 D           G
  ngapusi atiku..
 Em                 Am
  roso tresno sing ono njero dodo..
 D            G
  ora biso sirno..

                 C
 senadyan mung biso ngawasi..
 D          G         
  adem ati iki..
 Em                 Am
  mugi Gusti tansah welas maringi..
 D          G
  kuat ati iki..
Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Safira Inema