Chord Ukulele Lali Janjine - Intan Chacha

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  Dm  C
Bb  C  F

                      Am
dino minggu sing tak tunggu
        Dm               C
kowe ngajak ning tawang mangu
                     Bb
nganti lingsir srengengene
      C               F
ono kene aku nunggu kowe..

              Am
tak sms ra mbalesi
        Dm                 C
yen tak telpon malah mok pateni
                Bb
mangkel aku mangkel
        C                      F
yen kepetuk pipimu mesti tak ciwel
ciwel, ciwel, ciwel ciwel ciwel..

Reff :
          Bb
lali lanjine, kandane, alesane
       Am
mangkelake..
                     C
sopo wong sing ora gelo
          Bb            C
kadung dandan kowe ora teko..

                      Am
janjane kowe neng ngendi
       Dm             C
gelagatmu sajak nyupriyani
          Bb 
atiku sujono
      C                   F
kowe kencan karo wanito liyo..

Musik : 
Am  Dm  C
Bb  C  F

                      Am
dino minggu sing tak tunggu
        Dm               C
kowe ngajak ning tawang mangu
                     Bb
nganti lingsir srengengene
      C               F
ono kene aku nunggu kowe..

              Am
tak sms ra mbalesi
        Dm                 C
yen tak telpon malah mok pateni
                Bb
mangkel aku mangkel
        C                      F
yen kepetuk pipimu mesti tak ciwel
ciwel, ciwel, ciwel ciwel ciwel..

Reff :
          Bb
lali lanjine, kandane, alesane
       Am
mangkelake..
                     C
sopo wong sing ora gelo
          Bb            C
kadung dandan kowe ora teko..

                      Am
janjane kowe neng ngendi
       Dm             C
gelagatmu sajak nyupriyani
          Bb
atiku sujono
      C                   F
kowe kencan karo wanito liyo..