Chord Ukulele Karang Kates Ninggal Tresno - Intan Chacha

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C
Dm  G  C

          C           
Karang kates bendungan
             Em
wewengkon Malang
             G           
Kinclong-kinclong banyune
              G
nggugah kenangan
        Dm                   Dm
Saben liwat pinuju ing brang wetan
        C            G
Luh tumetes atiku tratapan..

          C                      Em
Lungguh jejer sun elus-elus rikmane
        G                     G
Koran lawas pinongko dadi kasure
        Dm                    Dm
Catur netro nglaras tembang asmoro
      C    G             C
Sumilire angin nggugah roso..

Reff :
                       Dm
Mbok yo eling karang kates..
        Am              G
Ning saiki kowe ora ngrewes..
                         Dm
Karang kates ninggal tresno..
      Am    G               C
Aku kowe..nate sumpah prasetyo..

         C                     Em
Ilang muspro saiki ono ing ngendi
        G                    G
Tanpo pamit tego nyulayani janji
       Dm                  Dm
Sworo ati mung tansah angenteni
         C               G  
Karang kates ninggal tresno
         C
kang sejati..

Musik : 
C  Em  G  G
Dm  Dm  C  G  C

          C           
Karang kates bendungan
             Em
wewengkon Malang
             G           
Kinclong-kinclong banyune
              G
nggugah kenangan
        Dm                   Dm
Saben liwat pinuju ing brang wetan
        C            G
Luh tumetes atiku tratapan..

          C                      Em
Lungguh jejer sun elus-elus rikmane
        G                     G
Koran lawas pinongko dadi kasure
        Dm                    Dm
Catur netro nglaras tembang asmoro
      C    G             C
Sumilire angin nggugah roso..

Reff :
                      Dm
Mbok yo eling karang kates..
        Am              G
Ning saiki kowe ora ngrewes..
                         Dm
Karang kates ninggal tresno..
      Am    G               C
Aku kowe..nate sumpah prasetyo..

         C                     Em
Ilang muspro saiki ono ing ngendi
        G                    G
Tanpo pamit tego nyulayani janji
       Dm                  Dm
Sworo ati mung tansah angenteni
         C               G 
Karang kates ninggal tresno
          C
kang sejati..

Outro : 
C  G  C