Ukulele Itu Asik!

Kamis, 21 Mei 2020

Chord Ukulele Ninggal Tatu - Didi Kempot

kunci kentrung ninggal tatu mudah

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  G  Am  Em  F  C  Dm
G  Am  Bm  C  Dm  Em
F  Am  F  G  Am  Bm  Dm  G
      C           G
Neng ngopo ra crito
    Am          Em
yen kowe wes ra tresno
 F              C
neng kowe malah lungo
    Dm            G
ninggal tatu neng dodo
Am      Em
rasane ati iki
F         C
koyo keno mowo
Am             Em
barang wes ngerti
          F            G
neng mburiku kowe ngeliyo
    C         G
Janjine ngancani
       Am     Em
nganti tekane pati
     F           C
neng nyatane janjimu
  Dm            G
kuwi mung kari janji
Am       Em
panase geni
    F          C
ra koyo panase ati
 Am           Em
sak uwise ngerti
          F      G
kowe neng aku ngapusi

Reff:
  C           G
  Kowe tak sayang-sayang
  Am        Em
  saiki malah ngilang
    F        C
  tresnamu karo aku
  Dm            G
  kuwi mung kiasan
  C            G
  Kowe tak gadang-gadang
  Am       Em
  tegane gawe lirang
  F           C
  anggonku labuh kowe
  Dm         G
  opo seh kurang

Song :
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G 
C  Bb  C  Dm  G  C
G  Am  Bm  Dm  G
      C           G
Neng ngopo ra crito
    Am          Em
yen kowe wes ra tresno
 F              C
neng kowe malah lungo
    Dm            G
ninggal tatu neng dodo
Am      Em
rasane ati iki
F         C
koyo keno mowo
Am             Em
barang wes ngerti
          F            G
neng mburiku kowe ngeliyo
    C         G
Janjine ngancani
       Am     Em
nganti tekane pati
     F           C
neng nyatane janjimu
  Dm            G
kuwi mung kari janji
Am       Em
panase geni
    F          C
ra koyo panase ati
 Am           Em
sak uwise ngerti
          F      G
kowe neng aku ngapusi

Reff:
  C           G
  Kowe tak sayang-sayang
  Am        Em
  saiki malah ngilang
    F        C
  tresnamu karo aku
  Dm            G
  kuwi mung kiasan
  C            G
  Kowe tak gadang-gadang
  Am       Em
  tegane gawe lirang
  F           C
  anggonku labuh kowe
  Dm         G
  opo seh kurang

Outro :
C



EmoticonEmoticon

Auto Scroll Stop Scroll