Ukulele Itu Asik!

Sabtu, 23 Mei 2020

Chord Ukulele Kapusan Janji - Didi Kempot

kunci kentrung kapusan janji mudah

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  Em  Am  G
F  Dm  G

     C
nengopo ono tresno
      Dm
yen kudu pisah
     G
nengopo kowe seneng
      C
yen gawe susah
     Dm
lungamu gawe gelo
       Em
nyekso atiku loro
    F          Dm
aku wong isih urip
             G
mbok anggep wes tanpo nyowo..

Int.
Dm  G  C

     C
nengopo kowe janji
           Dm
yen mung ngapusi
     G
nengopo kowe nong ati
              C
yen mung ngelarani
      Dm
tresnamu uwes ilang
  Em
garing kegowo angin
        F         Dm
yen ngerti koyongene
        G
kenal kowe ora pengen..
.
Reff :
     C       Em
 larane ati iki
          Am
 nganti kapan ora ngerti
      F         Dm
 seprene ra ono wong
         G
 sing nambani..

     C       Em
 larane ati iki
        Am
 nganti kapan ora ngerti
     F             Dm
 marine yen kowe bakal
    G
 ngugemi janjimu..

Musik :
C  Em  F  C
Dm  G  C  Am
Dm  G  C  G
.
     C
nengopo ono tresno
      Dm
yen kudu pisah
     G
nengopo kowe seneng
      C
yen gawe susah
      Dm
tresnamu uwes ilang
       Em
garing kegowo angin
        F         Dm
yen ngerti koyongene
        G
kenal kowe ora pengen..
.
Reff :
     C       Em
 larane ati iki
          Am
 nganti kapan ora ngerti
      F         Dm
 seprene ra ono wong
         G
 sing nambani..

     C       Em
 larane ati iki
        Am
 nganti kapan ora ngerti
     F             Dm
 marine yen kowe bakal
    G
 ngugemi janjimu..

     C       Em
 larane ati iki
          Am
 nganti kapan ora ngerti
      F         Dm
 seprene ra ono wong
         G
 sing nambani..

     C       Em
 larane ati iki
        Am
 nganti kapan ora ngerti
     F             Dm
 marine yen kowe bakal
    G
 ngugemi janjimu..

Outro :
C  Em  F  G  C




EmoticonEmoticon

Auto Scroll Stop Scroll