Ukulele Itu Asik!

Rabu, 27 November 2019

Chord Ukulele Sebatas Teman - Guyon Waton

kunci kentrung sebatas teman mudah
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C.

Intro : 
F  Em  F  G  C

 C       G
Aku wong sek pernah
  Am          Em
Teko ning uripmu
         F    Em
Nanging aku durung iso
     Dm     G
Dadi pilihanmu
 C       G
Aku wong sek pernah
   Am       Em
Merjuangke ati
         F      Em
dinggo kowe cah ayu
         Dm        G
sing wis tak gemateni..

Em               Am
Kowe ra tau ngerasakke..
  Em                  Am  Am  G
Kabeh wes tak perjuangke..
  F          G         Em     Am
Namun kenyataan engkau sia-siakan
      F              G            C
Dan setelahnya hanya kau anggap teman..

Reff :
                 F
Pancen kabeh salahku
                     G
Mbukak ati nggo sliramu
                Em
Sek jelas-jelas ra iso nompo
     Am
Pengarepanku
    G           F
Yen pancen kowe ra iso
          G 
Nompo opo anane
                  C
Tak milih lungo wae..

                 F
Arep sak gedene opo
            G
Aku merjuangke
                Em
Tresnoku dinggo kowe
             Am
Mung tok sepelekke
     G           F
Mungkin hanya dalam mimpi
             G
Ku dapat memiliki
                 C
Dirimu sepenuh hati..

Interlude : 
F  Em  Dm  E  Am  G
F  Em  Dm  G  C

Em               Am
Kowe ra tau ngerasakke..
  Em                  Am  Am  G
Kabeh wes tak perjuangke..
  F          G         Em     Am
Namun kenyataan engkau sia-siakan
      F              G            C
Dan setelahnya hanya kau anggap teman..

Reff :
                  F
Pancen kabeh salahku
                     G
Mbukak ati nggo sliramu
                Em
Sek jelas-jelas ra iso nompo
     Am
Pengarepanku
    G           F
Yen pancen kowe ra iso
         G 
Nompo opo anane
                 C
Tak milih lungo wae hoo..

                F
Arep sak gedene opo
            G
Aku merjuangke
                Em
Tresnoku dinggo kowe
             Am
Mung tok sepelekke
    G           F
Mungkin hanya dalam mimpi
             G
Ku dapat memiliki
                 C
Dirimu sepenuh hati..

    C           F
Mungkin hanya dalam mimpi..
             G
Ku dapat memiliki..
               Am  Am  G  F
Dirimu sepenuh hati..iii.. 





EmoticonEmoticon

Auto Scroll Stop Scroll