Ukulele Itu Asik!

Rabu, 27 November 2019

Chord Ukulele Pamer Bojo - Guyon Waton

kunci kentrung pamer bojo mudah
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C.

Intro : 
C  F  C  Am  Em  
F  G  Em  Am
F  G  C  G

        C
Koyo ngene
        F            C
rasane wong nandang kangen
       Am                 Em
rino wengi atiku rasane peteng
F           G
tansah kelingan
Em           Am
kepengen nyawang
    F       Dm         G
sedelo wae uwis emoh tenan..

Intro : 
F  G

         C
Cidro janji
       F        C
tegane kowe ngapusi
            Am                  Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F           G
nangis batinku
    Em        Am
nggrantes uripku
        F          G
teles kebes netes eluh
        C
neng dadaku..

Intro : 
Am  Em  F  G  C  G

Reff :
  C           Em
Dudu klambi anyar
             F
sing neng njero lemariku
    Dm
nanging bojo anyar
            G
sing mbok pamerke neng aku..

Intro : 
F  G  C  G 

  C          Em
Dudu wangi mawar
           F
sing tak sawang neng mripatku
    Dm
nanging kowe lali
         G
nglarani wong koyo aku..

F           G
Neng opo seneng aku
Em            Am
yen mung gawe laraku
   F         G
pamer bojo anyar
         C
neng ngarepku..

Interlude : 
Am  Em  F  G  C 
Am  Em  F  G  C  G

         C
Cidro janji
       F        C
tegane kowe ngapusi
            Am                  Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F           G
nangis batinku
    Em        Am
nggrantes uripku
        F          G
teles kebes netes eluh
        C
neng dadaku..

Interlude : 
Am  Em  F  G  C  G

Reff :
  C           Em
Dudu klambi anyar
             F
sing neng njero lemariku
    Dm
nanging bojo anyar
            G
sing mbok pamerke neng aku..

Musik : 
F  G  C  G 

  C          Em
Dudu wangi mawar
           F
sing tak sawang neng mripatku
    Dm
nanging kowe lali
         G
nglarani wong koyo aku..

F           G
Neng opo seneng aku
Em            Am
yen mung gawe laraku
   F         G
pamer bojo anyar
         C
neng ngarepku..

F           G
Neng opo seneng aku
Em            Am
yen mung gawe laraku
   F         G
pamer bojo anyar
         C
neng ngarepku..
   F         G
pamer bojo anyar
         C
neng ngarepku..

Outro : 
C




EmoticonEmoticon

Auto Scroll Stop Scroll