Ukulele Itu Asik!

Minggu, 13 Oktober 2019

Chord Ukulele Rembulan - Nella Kharisma

kunci kentrung rembulan nella kharisma mudah
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C.

[INTRO]
Am  Em  F  C  E
       
    C
rembulan ing wengi
    F
tansah anyekseni
   G
endah paras manis 
         C      C  G
esem lan guyumu
  Am         Em     
ginambar ing bathin 
    F           C
tan biso nglalekke
Dm       G
yekti..kangmas 
          C    G
ora ono liyane..

C
tatapan netramu
   F
nembus ing atiku
 G
agawe aku mung 
         C      C  G
mikirne sliramu
   Am         Em
cahyaning rembulan 
        F        C
kalah klawan esemmu
 Dm        G
amung.. kangmas...

[REFF]
      Am           Em
howoning njero bathin
          F          C
pengen tansah sesanding
     F           C
yo mung karo kangmas 
        Dm            E
atiku mung kanggo kangmas..
         Am       Em
nadyan akeh pepalang
           F           C
ngalangi dalan katresnan
      Dm           C
iku pancen dalan supoyo
      Dm     G            Am
tresno iki.. bakal kasembadan..

[OUTRO]
Am  Em  F  C  E


EmoticonEmoticon

Auto Scroll Stop Scroll