Ukulele Itu Asik!

Minggu, 13 Oktober 2019

Chord Ukulele Kowe Lan Kenangan - Nella Kharisma

kunci kentrung kowe lan kenangan mudah
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C.

[INTRO]
C G Am Em F C Dm G

C         G
Ra biso lali
Am         Em
Mung tansah kelingan
F            C
Karo kowe sing tak tresno
Dm        G
Ninggalke kenangan..
C          G
Kabeh dadi impenku
Am          Em
Koyo mbiyen bareng mlaku
F              C
Nyambung katresnan iki
Dm           G
Mungkin koe wis ra sudi..
F        G
Terusno lakumu
Am
Dongaku kanggo awakmu..
Dm                     G
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu..

[REFF]
C          G
Ngopo biyen kowe teko
Am
Yen akhire arep lungo
F           C
Ngarepke balasan tresno
G
Nanging mung mbok sio-sio
C          G
Pancen lantip pikiranmu
Am
Pancen luwes omonganmu
F          C
Nanging opo kabeh kuwi
G
Mung tok nggo nglarani aku..

[INTERLUDE]
Am C G Am
Am C G

F        G
Terusno lakumu
Am
Dongaku kanggo awakmu..
Dm                     G
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu..
C             G    Am         Em
Mungkin wis dadi.. takdire Gusti..
F            C
Biso nyawang kowe nanging
Dm        G
Tanpo biso nduweni..
C          G
Kabeh dadi impenku
Am         Em
Koyo biyen bareng mlaku..
F              C
Nyambung katresnan iki
Dm           G
Mungkin koe wis ra sudi..
F        G
Terusno lakumu
Am
Dongaku kanggo awakmu..
Dm                     G
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu..

[REFF]
C          G
Ngopo biyen kowe teko
Am
Yen akhire arep lungo
F           C
Ngarepke balasan tresno
G
Nanging mung mbok sio-sio
C          G
Pancen lantip pikiranmu
Am
Pancen luwes omonganmu
F          C
Nanging opo kabeh kuwi
G
Mung tok nggo nglarani aku..
C          G
Ngopo biyen kowe teko
Am
Yen akhire arep lungo
F           C
Ngarepke balasan tresno
G
Nanging mung mbok sio-sio
C          G
Pancen lantip pikiranmu
Am
Pancen luwes omonganmu
F          C
Nanging opo kabeh kuwi
G
Mung tok nggo nglarani aku..

[OUTRO]
E


EmoticonEmoticon

Auto Scroll Stop Scroll