Chord Ukulele Rasah Bali - LAVORA Ft Ena Vika

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  G  F  C
F  C  F  G

C     G         F       C
 opo ora ngerti.. roso ati iki..
   F          G        C
mbiyen kowe tau ngelarani..
C      G        F          C
 tatu uwis mari.. ora arep mbaleni
  F        G         C 
nimas aku uwis ora sudi..

Int.
C  G  F  C
F  C  F  G

C         G      F           C
 wis sabendinane.. mung mikirke kowe..
   F        G          C
mergo aku durung iso lilo..
C       G        F         C
 aku ngaku salah.. kabeh dadi bubrah..
     F          G          C
kang mas jujur aku wegah pisah..

Reff :
 F          G         C
  wingi aku beneran sayang karo kowe..
   F             G
 nanging ngopo sayangku..
        C            C 
 dinggo dolanan kowe..
 F       G       C
  ngapurane aku uwis gawe loro..
   F             G        C 
 sayang tulung kowe ojo lungo..

Musik :
C  G  F  C
F  C  F  G  C
        

      F       G      C
rungokno kang mas.. aku gelo..
       F             G            C
ninggalke kowe mergo milih wong liyo..
      F        G         C
pinginku iso bali dadi siji koyo wingi
     F        G           C
salahku ora bakal tak baleni..

Reff :
 F          G              C
  wingi aku beneran sayang karo kowe..
   F             G
 nanging ngopo sayangku..
        C
 dinggo dolanan kowe..
 F       G       C
  ngapurane aku uwis gawe loro..
   F             G        C
 sayang tulung kowe ojo lungo..

 F          G        C
  critoku karo kowe uwis tak rampungi..
 F           G
 mas.. aku durung ikhlas
    C
 ngeloss kabeh ini..

 F          G          C
  cukup sewates konco aku karo kowe..
     F             G         C
 ora sah bali aku uwis ora sudi..
     F             G         F  C
 ora sah bali aku uwis ora sudi..



By: ukuio.com
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Ena Vika LAVORA