Chord Ukulele Cukup Dadi Cerito - Arneta Julia feat. Fendik Adella

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Dm  G  Em  Am 
Dm  G  Em  Am 

C        G         Am
neng.. dalan sepi iki..
     Dm                   G
kowe lan aku biyen tau ngucap janji..
   Em                  Am
janji bakal urep bebarengan selawase..
    Dm          G        C
masio.. koyo ngopo wae kahanane..

C              G          Am
mas.. sing tak jaluk pangapuromu..
  Dm                   G
kowe kudu biso nguatno atimu..
    Em                 Am
tresno iki ora bakal biso diterusno..
      F                      G 
mergo wong tuwoku.. njodohno aku..
            C
karo wong liyo..

Reff :
                 F
 matursuwun perjuanganmu..
 G                C
  suwene iki gawe bungah atiku..
               Dm
 nanging aku biso opo..
           G
 tresno ra biso dipekso
       C
 aku kudu nuruti karepe wong tuwo..

                F
 saiki aku kudu nerimo..
 G                 
  sliramu neng kono
     Em
  disanding wong liyo..
 A                   Dm
 aku ikhlas ngelalekno..
       G            
 senajano biyen podo
              C
 nduweni tresno..

     Dm               
 masio sak jero jerone
      G
 tresnoku neng kowe..
     C          E     
 masio sak abot abote
   Am            Em
 kangenku neng kowe..
       Dm              G
 cukup dadi cerito.. loro..
              C
 neng njero dodo..

Musik :
F  G  E  A  Dm  G  C 
F  G  Em  Am  F  Dm  G 

C              G          Am
mas.. sing tak jaluk pangapuromu..
  Dm                   G
kowe kudu biso nguatno atimu..
    Em                 Am
tresno iki ora bakal biso diterusno..
      F                      G 
mergo wong tuwoku.. njodohno aku..
            C
karo wong liyo..

Reff :
                 F
 matursuwun perjuanganmu..
 G                C
  suwene iki gawe bungah atiku..
               Dm
 nanging aku biso opo..
           G
 tresno ra biso dipekso
       C
 aku kudu nuruti karepe wong tuwo..

                F
 saiki aku kudu nerimo..
 G                    Em
  sliramu neng kono disanding wong liyo
 A                   Dm
 aku ikhlas ngelalekno..
       G                         C
 senajano biyen podo nduweni tresno..

     Dm               
 masio sak jero jerone
      G
 tresnoku neng kowe..
     C          E    
 masio sak abot abote
    Am            Em
 kangenku neng kowe..
       Dm              G
 cukup dadi cerito.. loro..
              C
 neng njero dodo..

     Dm               
 masio sak jero jerone
      G
 tresnoku neng kowe..
     C          E     
 masio sak abot abote
   Am            Em
 kangenku neng kowe..
       Dm              G
 cukup dadi cerito.. loro..
              C
 neng njero dodo..


By: ukuio.com
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Arneta Julia Fendik Adella