Chord Ukulele Tepung Kanji 2 - James AP Ft. Happy Asmara

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Tepung Kanji 2 - James AP Ft. Happy Asmara yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Am  Em  F  C  G
Am  Em  F  G

  C             G                  Am
jujur.. ati iki abot.. ninggalke kowe
                       Em
sing wis tak kancani semene suwene..
      F                 C  Am
aku dijodohke karo wong tuoku..
         Dm        G        C
sing ora tak kenal dudu pilihanku..

      C            G 
ra pernah.. aku mbayangno..
    Am                   Em
aku bakal adoh karo sliramu..
        F               C
pandongaku.. marang awakmu..
  Am           Dm
mugo nemu sing luwih..
      G        C
becik seko awakku..

Reff :
 G      Am        Em
 tresno cukup semene..
        F         C
 kanggo aku lan kowe..
 G    Am          Em
 ra iso genggeman tangan..
       F        C
 mergo bedo kahanan..

   G     Am          Em
 senajan wis koyo ngene..
      F            C
 ra lali ku ning kowe..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..

Musik :
Am  Em  F  G  C

      C            G 
ra pernah.. aku mbayangno..
    Am                   Em
aku bakal adoh karo sliramu..
        F               C
pandongaku.. marang awakmu..
  Am           Dm
mugo nemu sing luwih..
      G        C
becik seko awakku..

Reff :
 G      Am        Em
 tresno cukup semene..
        F         C
 kanggo aku lan kowe..
 G    Am          Em
 ra iso genggeman tangan..
       F        C
 mergo bedo kahanan..

   G     Am          Em
 senajan wis koyo ngene..
      F            C
 ra lali ku ning kowe..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..

 G      Am        Em
 tresno cukup semene..
        F         C
 kanggo aku lan kowe..
 G    Am          Em
 ra iso genggeman tangan..
       F        C
 mergo bedo kahanan..

   G     Am          Em
 senajan wis koyo ngene..
      F            C
 ra lali ku ning kowe..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..


By: ukuio.com
Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Happy Asmara James AP