Chord Ukulele Teteg Ati - Tiara Linggar

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Teteg Ati - Tiara Linggar yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
F  G  C  G  Am
Dm  G

C                   F            Fm
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 C       G          Am
atiku.. iseh roso sumpek
           A           Dm
nanging sempet mikerke sliramu..
             G
sing tak tresnani..

C                   F            Fm
ning pungkasan.. rembulan wengi iki..
 C      G            Am       A
atiku.. iseh milih berjuang bertahan..
        Dm                    G
korban ati perasaan kanggo sliramu..

  F                   G
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Em                     Am     A
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo..
  Dm                  G
bola bali.. kowe sing salah..
         F             E
nanging aku.. sing disalahke.. e..

Reff :
 F        G        C  G   Am
 mas.. perlu dingerteni..
         Dm        G       C
 tetegke atiku wis koyo ibumu..
     F          G    C    G    Am
 ora tau nggersulo.. ngadepi polahmu
             Dm         F  Fm  Am 
 sing nggawe atiku.. atiku.. tatu..

Int.
Am  G  F 
Am  G  F  G 

C                   F            Fm
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 C       G          Am
atiku.. iseh roso sumpek
           A           Dm
nanging sempet mikerke sliramu..
             G
sing tak tresnani..

  F                   G
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Em          E          Am     A
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo..
  Dm                  G
bola bali.. kowe sing salah..
         F             E
nanging aku.. sing disalahke.. eii..

Musik :
Am  G  F  C  G 
Am  G  F  G 

F                     G
wis rapopo.. aku sing disalahno..
  F             G        C
tapi elingo cen aku sing lilo..
       F           G       C
dadi payung naliko udane teko..

Reff end :
 F        G          C  Am
 mas.. perlu dingerteni..
         Dm        G       C   
 tetegke atiku wis koyo ibumu..
     F          G    C    G    Am
 ora tau nggersulo.. ngadepi polahmu
             Dm         G
 sing nggawe atiku.. atiku tatu..

 F            G            C  Am
 senajan kowe mung nyepelekke..
          Dm       G           C   
 nanging ati iki tetep tak kuatke..
    F        G
 sumpah ati iki..
     C                Am
 setiyoku mung kanggo kowe
     Dm       G             C
 selawase bebarengan karo kowe..
     F        G           C    Am
 selawase ora bakal tak liyakke..
     Dm    G               F  Fm
 selawase.. tetept eteg atine..

Outro :
C


By: ukuio.com
Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Tiara Linggar