Chord Ukulele Esem Lan Guyumu - Jo Klithik

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Esem Lan Guyumu - Jo Klithik yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
F  Em  Dm  G

    C           G
Esemu..lan guyumu
      F       G        C
biso gawe..senenge atiku….
  Dm
suwe ra ketemu
    Em
nengendi paramu
  F                 G
opo kowe iseh eleng aku..

     C             G
Janjimu..lan tresnamu
      F      G      C
biso gawe..ayeme atiku
  Dm
nganti saiki
    Em
koe iseh tak tunggu
    F          G            C
nganti kapan kowe ninggalke aku….

Musik :
Am  Em  F  G  C 
Am  Em  F  G  C 

Reff:
   C            G
  Photomu neng kamarku
       Am         Em
  neng atiku koyo kowe
           F
  neng sandengku..
        Dm
  ngene rasane..
          G
  yen kangen kowe..

     C         G
  Tresnaku yo mung kowe
   Am       Em
  tak gowo nganti
       F
  selawase..
      Dm
  aku ra bakal
    G
  biso lali
              C
  esem lan guyumu..

Musik :
C  G  Am  Em  F  G 

==Ulang dari awal lagu 1x - Reff

Reff End:
   C            G
  Photomu neng kamarku
       Am         Em
  neng atiku koyo kowe
           F
  neng sandengku..
        Dm
  ngene rasane..
          G
  yen kangen kowe..

     C         G
  Tresnaku yo mung kowe
   Am       Em
  tak gowo nganti
       F
  selawase..
      Dm
  aku ra bakal
    G
  biso lali
        C
  selawase..


By: ukuio.com
Aisyah Istri Rasulullah - Nissa Sab...
Aisyah Istri Rasulullah - Nissa Sabyan Karaoke Ukulele Untuk Cover

Chord ukulele lainnya dari Jo Klithik