Chord Ukulele Nglilakne Kowe - Fira Azzahra

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Nglilakne Kowe - Fira Azzahra yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Am

Reff :
       Am          Em
 lungo o.. aku wis lilo..
           F
 timbang kowe
           G           C  E
 ning kene mung gawe loro..

     Am
 wis marem rasamu
         Em
 kelakon ngremuk atiku..
 F             G             C
 aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

Int.
Am  Em  Dm  Am 
Am  Em  Dm  E  G 

C
pancen mlarat bondo
       Em
pancen aku wong ra nduwe..
F           Dm
nanging opo salah
        C
yen aku nresnani kowe..
Dm                G
yen pancen ra tresno
         C            Am
ngopo ra kondo mbiyen-mbiyene
    F                     G
opo seneng yen gawe loro atiku..
          C    G
mung gawe tatu..

C
ucapmu dek wingi
          Em
tak eling teko seprene..
F              G
susah seneng jarene
    C
ora arep ninggalke..
Dm           G
nanging nyatane..
        C              Am
koe wis nggandeng karo liyane
     F                 G
tego atimu ninggalake aku..

Reff :
       Am          Em
 lungo o.. aku wis lilo..
           F
 timbang kowe
           G           C  E
 ning kene mung gawe loro..

     Am
 wis marem rasamu
         Em
 kelakon ngremuk atiku..
 F             G             Am
 aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

Musik :
Am  Em  Dm  Am 
Am  Em  Dm  E  G 

C
ucapmu dek wingi
     Em
tak eling teko seprene..
F              G
susah seneng jarene
    C
ora arep ninggalke..
Dm           G
nanging nyatane..
        C              Am
koe wis nggandeng karo liyane
     F                 G
tego atimu ninggalake aku..

Reff :
       Am          Em
 lungo o.. aku wis lilo..
           F
 timbang kowe
           G           C  E
 ning kene mung gawe loro..

     Am
 wis marem rasamu
         Em
 kelakon ngremuk atiku..
 F             G             C
 aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

       Am          Em
 lungo o.. aku wis lilo..
           F
 timbang kowe
           G           C  E
 ning kene mung gawe loro..

     Am
 wis marem rasamu
         Em
 kelakon ngremuk atiku..
 F             G             Am
 aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

Outro :
Am  Em  Dm  Am 
Am  Em  Dm  E  G 



By: ukuio.com

Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Nglilakne Kowe - Fira Azzahra mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Fira Azzahra