Chord Ukulele Salahku - Tombogelo

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Salahku - Tombogelo yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
F  Em  Dm  G

   C        F         C
ngopo kahanane dadi koyo ngene..
   Dm                   G
ngopo kudu pisahan ro kowe..
 C          F        C
aku sadar kabeh iki aku
sing nglarani..
   Dm               
ngapuranen aku mergo
   G
salah lan luputku..

Int.
F  G

 C            F     
aku durung ikhlas yen
      C
aku kudu ngeculke..
   Dm               
nompo kahanane weroh
   G
kowe ro liyane..
  Em                 
nanging kabeh iki wis
 Am
dadi Kersane..
    F             
tak cobo nrimo yen
 G           C
pancen takdire..

Reff :
   F      G           Em  Am
 kowe.. tetep ning atiku..
         Dm           G       C
 senajan aku sing nglarani atimu..
     F               G 
 maafkanlah ku tak bisa
        Em    Am
 melupakan kamu..
        Dm            G        C
 karena aku terlanjur mencintaimu..

Musik :
F  Em  F  G
Em  Am  F  G

 C            F      
aku durung ikhlas yen
     C
aku kudu ngeculke..
   Dm                  G
nompo kahanane weroh kowe ro liyane
  Em                  Am
nanging kabeh iki wis dadi Kersane..
    F              G           C
tak cobo nrimo yen pancen takdire..

Reff :
   F      G           Em  Am
 kowe.. tetep ning atiku..
         Dm      
 senajan aku sing
      G       C  Dm  Em
 nglarani atimu..
     F               G 
 maafkanlah ku tak bisa
        Em   Am
 melupakan kamu
        Dm           
 karena aku terlanjur
  G        C 
 mencintaimu..

   F      G           Em  Am
 kowe.. tetep ning atiku..
         Dm           G       C
 senajan aku sing nglarani atimu..
     F               G 
 maafkanlah ku tak bisa
        Em    Am
 melupakan kamu..
        Dm            G        C
 karena aku terlanjur mencintaimu..

     F        G       Em 
 pagapuranen aku aku isih
           Am  
 tresno kowe..
         Dm         G        C
 senajan iki pancen dudu dalane..
      F        G  
 pangapuranen aku
       Em               Am
 aku pengen nyanding sliramu
         F     G        C
 senajan aku dudu pilhanmu..
         F     G           C
 senajan aku dudu pilhanmu..


By: ukuio.com

Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Salahku - Tombogelo mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Tombogelo