Chord Ukulele Kudu Mampu - Bravesboy

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Kudu Mampu - Bravesboy yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro)
C  Am  Dm  G

    C
ora kurang..
           Am
ra kurang aku sing berjuang..
          Dm
kanggo mbenakne kahanan..
           G
sing wis kadung ra karuan..

      C
trimo ngilang..
             Am
kowe sing ra mampu bertahan..
       Dm
rasane perih..
         G
mbendino atine sedih..

     Em          Am
mung rugi sing tetangisan..
   Em        Am
ra merubah keadaan..
   Dm           G
atiku.. kudu mampu..

(Chorus)
            F        Fm
kabeh ra perlu digetuni..
          Em         A
opo meneh nganti kepengen mati..
     Dm
percoyo iseh ono..
G                   Gm         C
 tresno liyo sing bakal iso nompo..

         F      Fm
remukan ati iki..
         Em           A
bakalan ono sing ngopeni..
     Dm
di wiridi Bismillah..
G                  C
 sesok aku bakal luwih bungah..

(Int.)
C  Am  Dm  G
F  Fm  C
F  Fm  C
F  Fm  Em  A
Dm  G  C

Am            G
 ngentekne wektuku..
     F                     C
sing kudune nggo nggolek bungahku..
G    Am              G
     kesel sing ngrasakne..
    F                     G
yen hasile yo mung podo wae..

     Em          Am
mung rugi sing tetangisan..
   Em        Am
ra merubah keadaan..
   Dm  Em  F  Em   G
atiku..    kudu mampu..

(Chorus)
            F        Fm
kabeh ra perlu digetuni..
          Em          A
opo meneh nganti kepengen mati..
     Dm
percoyo iseh ono..
G                   Gm         C
 tresno liyo sing bakal iso nompo..

          F      Fm
remuk'an ati iki..
         Em           A
bakalan ono sing ngopeni..
     Dm
di wiridi Bismillah..
G                  C
 sesok aku bakal luwih bungah.. oh..

            F        Fm
kabeh ra perlu digetuni..
          Em          A
opo meneh nganti kepengen mati..
     Dm
percoyo iseh ono..
G                   Gm         C
 tresno liyo sing bakal iso nompo..

          F      Fm
remuk'an ati iki..
         Em           A   C
bakalan ono sing ngopeni..
     Dm
di wiridi Bismillah..
G                  C          Am  Dm
 sesok aku bakal luwih bungah..
G                  C
 sesok aku bakal luwih bungah..

(Outro)
C  Am  Dm  G
G  C


By: ukuio.com

Chord ukulele lainnya dari Bravesboy