Chord Ukulele Ora Biso Lali - Anisa Salma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  Em  F  G  C
Dm  E

  Am
howo adem ing wayah wengi
     Em
rembulan sing dadi saksi
    F
nyimpen janji
            G            C
marang wong sing tak tresnani
  Dm
koyo ombak ning segoro
  Am
kebacut nandang tresno
   F
montang manting bingung
         E
sing tak roso..

 Am
eluh sing tumetes
    Em
kesiram banyune udan
 F
opo kowe ngeroso
     G        C
sing lagi tak sandang
  Dm
paribahasa lintang
    Am
ketutup mendhunge udan
  F
pingin nyanding
     E              Am
sliramu wes nduwe katresnan..

Int. 
F  E  Am

Reff :
Am     A  
neng kene
     Dm
aku isih nunggu kowe
       G
nganti rambutku putih
     C             E
isih tetep pilih kowe..
 
Am    A
tresnaku iki
Dm
ora mung lamis
       F
marang sliramu
                E
duh kowe wong manis..

Am    A
tak jaluk kowe
 Dm
ojo keloro-loro
       G
yen pancene tetep gandheng
     C        E
karo wanito liyo..

Am  A
rasane atiku
Dm
koyo di iris
    F
duh wong manis
    E          Am
ojo nggawe aku nangis..

Musik : 
G  C  E  Am
Em  Am  F  E  Am

Am
eluh sing tumetes
    Em
kesiram banyune udan
 F
opo kowe ngeroso
     G        C
sing lagi tak sandang
  Dm
paribahasa lintang
    Am
ketutup mendhunge udan
  F
pingin nyanding
     E              Am
sliramu wes nduwe katresnan..

Int. 
F  E  Am

Reff :
Am     A  
neng kene
     Dm
aku isih nunggu kowe
       G
nganti rambutku putih
     C             E
isih tetep pilih kowe..
 
Am    A
tresnaku iki
Dm
ora mung lamis
       F
marang sliramu
                E
duh kowe wong manis..

Am    A
tak jaluk kowe
 Dm
ojo keloro-loro
       G
yen pancene tetep gandheng
     C        E
karo wanito liyo..

Am  A
rasane atiku
Dm
koyo di iris
    F
duh wong manis
    E          Am
ojo nggawe aku nangis..




By: ukuio.com

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Anisa Salma