Chord Ukulele Ninggal Lungo - Luki Safara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
F  G  Em  Am
Dm  G  C
F  G  Em  Am
Dm  G  C

    C           G      Am  G
semilir angin.. wengi iki..
       F              G         C
ngangetno dodo seng lagi rindu ati..
  Dm             Am
netes eluh banyu udan..
      Dm      Am
iso nggawe kahanan..
     F           G         C
lilo aku negesne crito kahanan..

 C                G        Am   G
ati iki mengharap kowe kelingan..
           F           G  
marang tresnaku sing lilo 
            C
mbok tinggalkan..
    Dm            Am
wes kadung sayang sayange
    Dm          Am
wes kadung jeru jerune
   F         G            C
janji suci tego mbok blenjani..

(Chorus)
 F            G           Em
aku tresno tansah mbok apusi
        Am       Dm
tresno iki ora bali..
        G         C
aku ngenteni kowe nong endi..

 F         G            Em
aku lilo kowe ninggal lungo..
     Am        Dm
ati iki ra kuciwo..
        G           C
jodoh mati marang Kuoso..

(Int.) 
C
F  G  Em  Am
Dm  G  C
F  G  Em  Am
Dm  G  C

 C                G        Am   G
ati iki mengharap kowe kelingan..
           F           G
marang tresnaku sing lilo 
              C
mbok tinggalkan..
    Dm            Am
wes kadung sayang sayange
    Dm          Am
wes kadung jeru jerune
   F         G            C
janji suci tego mbok blenjani..

(Chorus)
 F            G           Em
aku tresno tansah mbok apusi
        Am       Dm
tresno iki ora bali..
        G         C
aku ngenteni kowe nong endi..

 F         G            Em
aku lilo kowe ninggal lungo..
     Am        Dm
ati iki ra kuciwo..
        G           C
jodoh mati marang Kuoso..

 F            G           Em
aku tresno tansah mbok apusi
        Am       Dm
tresno iki ora bali..
        G         C
aku ngenteni kowe nong endi..

 F         G            Em
aku lilo kowe ninggal lungo..
     Am        Dm
ati iki ra kuciwo..
        G           C
jodoh mati marang Kuoso..



By: ukuio.com

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Luki Safara