Chord Ukulele Milih Dalan Penakmu - Okta Viola

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  F  G  C  G
Am  Dm  G  C

        C                  F
tak turuti sekabehane karepmu..
        G                   C
budal lungo ngadoh soko awakku..
   G     Am                Dm
ra penak piye aku karo awakmu..
           G               F  C
wis tak culno iki tali rosoku..

        C                  F
ra popo aku mbok tinggal lungo..
       G               C
amergo ati wis biasa loro..
    G    Am                 Dm
tak gandoli yo panggah percumo..
         G                    C   
mending aku golek gandengan liyo..

Reff :
            F
kate la opo maneh..
G                    C
 ati wis mbok gawe bubrah..
A              Dm
 iku wis keputusanmu..
G              C    
 milih dalan penakmu..

            F
kate la opo maneh..
G                    C
 ati wis mbok gawe bubrah..
A              Dm
 iku wis keputusanmu..
G              C
 milih dalan penakmu..

Musik : 
F  G  C  A
Dm  G  C  G

        C                  F
ra popo aku mbok tinggal lungo..
       G               C
amergo ati wis biasa loro..
         Am                 Dm
tak gandoli yo panggah percumo..
         G                  C   
mending aku golek gandengan liyo..

Reff :
            F
kate la opo maneh..
G                    C
 ati wis mbok gawe bubrah..
A              Dm
 iku wis keputusanmu..
G              C    
 milih dalan penakmu..

            F
kate la opo maneh..
G                    C
 ati wis mbok gawe bubrah..
A              Dm
 iku wis keputusanmu..
G              C
 milih dalan penakmu..
G                 C
 milih dalan penakmu..

Outro : 
Dm  G  C



By: ukuio.com
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Okta Viola