Chord Ukulele Merjuangne Ati - Shinta Gisul feat Prendam Tio

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Dm  G  Em  Am
Dm  G  C

              C                F
mung kanggo kowe.. aku merjuangke..
                 Dm               G
yo mung kanggo kowe.. aku mertahanke
     Em                   A
mbok yo tulong ojo.. ko sepelekke..
         Dm
sing wes tak usahakne..
    G                  C
dinggo kowe sak bahagiane..

C               F
mas.. aku ngerteni..
            Dm               G
sing ko lakoni.. merjuangne ati..
  Em                   Am
biyen.. kowe ngikat janji..
  A         Dm 
sehidup semati.. nanging kahananku 
G               C
ra koyo karepe ati..

   F           G       C  G  Am
Gusti tulong kuatne atiku..
        Bb            G
sing ra bakal iso.. nahan rindu..

Reff : 
F          G
duh.. kang mas..
        Em        Am
pancen iki kahananku..
     Dm      G          C
jogo atimu.. kanggo awakku..

F         G
tenango nimas..
    Em          Am
aku setyo ngenteni..
       Dm
mergo eneng ngimpi
       G           C
sing pengen dadi siji..

Musik : 
F  G  Em  Am
Dm  G  C

              C                F
mung kanggo kowe.. aku merjuangke..
                 Dm               G
yo mung kanggo kowe.. aku mertahanke
     Em                   A
mbok yo tulong ojo.. ko sepelekke..
         Dm
sing wes tak usahakne..
    G                  C
dinggo kowe sak bahagiane..

C               F
mas.. aku ngerteni..
            Dm               G
sing ko lakoni.. merjuangne ati..
  Em                   Am
biyen.. kowe ngikat janji..
  A         Dm 
sehidup semati.. nanging kahananku 
G               C
ra koyo karepe ati..

   F           G       C  G  Am
Gusti tulong kuatne atiku..
        Bb            G
sing ra bakal iso.. nahan rindu..

Reff :
F          G
duh.. kang mas..
        Em        Am
pancen iki kahananku..
     Dm      G          C
jogo atimu.. kanggo awakku..

F         G
tenango nimas..
    Em          Am
aku setyo ngenteni..
       Dm
mergo eneng ngimpi
       G           C
sing pengen dadi siji..

F          G
duh.. kang mas..
        Em        Am
pancen iki kahananku..
     Dm      G          C
jogo atimu.. kanggo awakku..

F         G
tenango nimas..
    Em          Am
aku setyo ngenteni..
       Dm
mergo eneng ngimpi
       G           C
sing pengen dadi siji..
       Dm
mergo eneng ngimpi
       G           C
sing pengen dadi siji..



By: ukuio.com

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Prendam Tio Shinta Gisul